Ärsyttää jo valmiiksi kun huomenna grillataan ja kaikki kehuvat miestä kun hän lämmitti lihat
Ja sitten syödään ja vieraat sanovat että olipa hyvää grilliruokaa, vaikka mies on vain marinoinut lihat ja seisonut tyhjänpanttina grillin vieressä odottaen, että liha on lämmintä. Kukaan ei kehu patonkiani tai tälle vapulle keksimääni uutta salaattia: vuohenjuusto-persikka.
Kommentit (56)
ok eli sä ulíset asiasta jo valmiiksi ja levität miesvihaa.
Miksi?
Tarjoa sinä alkoholi, niin saat kiitosta.
Vaikutat mielenvikaiselta ja lapselliselta.
Todennäköisesti minäkin jään ilman kiitosta vaikka teen naudan kieli-appelsiinisalaattia ja mies vain savustaa 5kg wagyu jätän brisketin.
Sulla taisi olla juhannuksena sama ongelma.
Grillaa sitten itse niin saat kehut. Se ei kuule ole ihan niin helppoa kuin kuvittelet. Helpommalla pääsee siellä salaatinteossa, ihan aikuisten oikeasti.
Kuka tahansa osaa pilkkoa ne salaattiaineet, lihan saaminen oikeaan kypsyyteen vaatii jo vähän taitoa.
Nainen pesee perunat ja tekee salaatin, mies ei viitsi vaan grillaa sen lihan ja kerää kehut. En usko että moni mies haluaisi vaihtaa hommia.
Grillaaminen hyvin ei ole kovin helppoa. Miksei nainenkin voisi sitä tehdä? Jos asia vaivaa, niin AP grillaamaan vaan.
Sanooko ne oikeasti että "onpa hienoa kun lämmitti lihat" vai kiittääkö ne kuitenkin ruuasta yhteisesti?
No kukas paistaa pihvit normaalisti? Nainen.
Ja jos syötte sianlihaa niin paistaa joulukinkun?
Nainen.
Ööö...
Jos olen käynyt jossain, jossa tarjotaan grilliruokaa niin kiitän kokonaisuudesta.
Voithan säkin siinä grillin vieressä seisoa jos auttaa?
Anna nyt miehen kerrankin kerätä ne kehut. Tee vaikka jälkkäri, jos tahdot siitä kehuja erikseen.
Vierailija kirjoitti:
Todennäköisesti minäkin jään ilman kiitosta vaikka teen naudan kieli-appelsiinisalaattia ja mies vain savustaa 5kg wagyu jätän brisketin.
Brisketin savustamiseen menee vähintään vuorokauden valoisa aika tähän aikaan vuodesta, eikä se ole muutenkaan ihan helppo nakki. Wagyulihan kanssa tulee vielä onnistumisesta ekstrapaineet kun se on niin kallista.
Salaatti valmistuu vartissa, kunhan osaa vain käyttää terävää veistä.
Kiitokset menevät tässä tapauksessa aivan oikeaan osoitteeseen, jos vain toinen sellaiset saa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Todennäköisesti minäkin jään ilman kiitosta vaikka teen naudan kieli-appelsiinisalaattia ja mies vain savustaa 5kg wagyu jätän brisketin.
Brisketin savustamiseen menee vähintään vuorokauden valoisa aika tähän aikaan vuodesta, eikä se ole muutenkaan ihan helppo nakki. Wagyulihan kanssa tulee vielä onnistumisesta ekstrapaineet kun se on niin kallista.
Salaatti valmistuu vartissa, kunhan osaa vain käyttää terävää veistä.
Kiitokset menevät tässä tapauksessa aivan oikeaan osoitteeseen, jos vain toinen sellaiset saa.
Lisäksi, jos yksikin syöjistä tietää mitä savustetun brisketin pitää olla, sitä ei voi valmistaa pelkästään ohjetta noudattamalla.
Vierailija kirjoitti:
No kukas paistaa pihvit normaalisti? Nainen.
Ja jos syötte sianlihaa niin paistaa joulukinkun?
Nainen.
Aika hiljaista on...
Ihanaa salaattia, mitä kaikkea siihen tulee?
Vierailija kirjoitti:
Syökö joku muka vielä lihaa?
Miksi joku kyselee noin tyhmiä?
Syökö joku muka vielä lihaa?