On halvempaa hakea iso ateria viereisestä ravintolasta 8,80€ kuin kokata
Aiemmin pystyi aina säästämään ruuassa rahaa kokkaamalla halvalla kotona.
Nyt viereisessä 'kebulassa' saa ison kasan salaattia, 6 kanavarrasta, fetaa, tomaattia, kurkkua, oliivia sekä päälle limun + kahvin + leipää 8,80 eurolla, tarjous voimassa toukokuun loppuun. Ja kyllä on asiakkaita aina paikka täynnä.
Eikä tarvitse itse tiskata eikä mene sähköä, tai maustaa itse. Väitän, että tämä on monin tavoin parempi vaihtoehto kuin itse kokkaaminen halvimmista aineksista
Kommentit (46)
Olen todennut saman . Ostaan nykyään valmiita aterioita koska nyt esim kuusi silakkafilettä maksoi noin 3,5 euroa.
Noin 15 eurolla kokkasin eilen 5kg hyvää ruokaa. Siitä syö aika monta kertaa.
Mutta terveys on korvaamaton. Siksi pitää kokata itse.
Vierailija kirjoitti:
Noin 15 eurolla kokkasin eilen 5kg hyvää ruokaa. Siitä syö aika monta kertaa.
Jotain ravintoköyhää vai
Ap, minkä niminen paikka? Tulen syömään.
Tahkon kebuloista taitaa ainakin saada ribulitaudin...
Eipä taida mistään kebulasta saada alle 10€ isoa annosta.
Valehtelet.
On Terveellisempää ja edullisempaa ostaa ruoka- aineet kaupasta ja valmistaa Itse ruoka ei ole lähellä ruoka paikkaa josta hakea se rasvainen ruoka.
Arina ja Kesko vetää 300% välistä eikä välitä ihmisestä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Noin 15 eurolla kokkasin eilen 5kg hyvää ruokaa. Siitä syö aika monta kertaa.
Jotain ravintoköyhää vai
Miten niin ravintoköyhää? Kanaa, kasviksia ja pastaa.
Hain kebabin ja lohkikset + 0,33 limun, siitä sai kaksi riittävänkokoista ateriaa. 9,80.
Vierailija kirjoitti:
Hain kebabin ja lohkikset + 0,33 limun, siitä sai kaksi riittävänkokoista ateriaa. 9,80.
Ei saa kahta millään kun juuri riittää yhdelle.
Ammattikoulun ruokalasta saa hyvän aterian ilmaiseksi. Viikonloppuna voi keittää puuroa.
Meillä saa ruokakaupasta valmista lämmintä ruokaa. Noin 5-6€ annosrasia. Sillä hinnalla en mitenkään saisi 4-5 erilaista salaattia ja höyrytettyjä vihanneksia, perunaa ja kuutta erilaista liharuokaa. Ammattilaisen tekemiä, hyvin maustettuja. Voisin syödä joka päivä. Ostaisin kotiin vain aamu-ja iltapalat. Tulee syötyä paljon monipuolisemmin ja terveellisemmin kun ostaa valmisruokaa.
Kiinalaisesta kanaa ja vihanneksia hapanimeläkastikkeessa ja jättirasia riisiä 12,90. Riittää hyvin kolmelle aikuiselle. Etnopaikoista saa aterian niin halvalla ettei 3-4hlö huushollissa juuri viitsitä kokkailla. Valinnanvaraa kuitenkin riittää. Lounasaikaan intialaisesta buffetista voi lastata itse mukaan vaikka pelkkää kanaa alle kympillä ja keittää riisit tai perunat kotona.
Mä teen tuolla summalla ruokaa jo helposti neljälle henkilölle. Tänään esim. syötiin lihapullia ja perunamuusia, sekä salaattia tuolla summalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hain kebabin ja lohkikset + 0,33 limun, siitä sai kaksi riittävänkokoista ateriaa. 9,80.
Ei saa kahta millään kun juuri riittää yhdelle.
Yhdelle mammalle jää vajaaksikin, normaalikokoisia annoksia ja muutakin päivänaikana syöville riittää hyvin.
Ravintolahinnaksi edullinen, mutta kyllä tuohon hintaan saan kotona tehtyä kanasta ja kasviksista ruokaa toiseksikin kerraksi. Limu ei tosin kuulu mun listalle, ruokajuustona yleensä raejuustoa.