Mitä eineksiä ja valmisruokia karppaaja voi syödä?
Kyselee N35, joka haluaisi aloittaa karppaamisen, mutta ei juuri ikinä ehdi tehdä itse ruokaa. Onko ihan mahdoton yhtälö? Työpäivän lounaskin pitää käydä ostamassa jostain ruokakaupasta ja lämmittää työpaikan sosiaalitilan mikrossa tai syödä kylmänä. Onko mitään karppaukseen sopivaa valmista kaupassa?
Kommentit (45)
Aika vähän on sellaisia, mutta valmissalaateista osa ja jotkut keitot on sellaisia. Tai viime kädessä riippuu toki sun hiilarimääristä.
Katson ravintosisällöt ja valitsen vain sellaista jossa on hiilihydraatteja max 4 g / 100 g. Valmisruoissa tämä on käytännössä hankalaa.
Tonnikala, nakit, savukala ja kaikki valmiiksi kypsytetyt lihat.
Lihatiskiltä valmiiksi paistettua lihaa ja kalaa ( ei marinoidut), hevi-osastolta kylmänä syötävät vihannekset. On kyllä aika vaikea kuvitella loppuelämän karppausta, jollet tee koko itse ruokaa tai käy hyvässä ravintolassa joka päivä syömässä.
Hernekeitto ja Saarioisen maksalaatikko perusteellisesti rasvattuna sopii mun makroihin. Hernaria jalostan jollain hyvällä rasvaisella lihalla. Maksalaatikon päälle voita ja puolukoita.
Jos pikalounasta kaupasta haen niin valitsen rehuosastolta jonkin salaattipussin, kirsikkatomaatteja ja sitten juusto-osastolta arlan fetasnack.
Usein kuittaan työpaikkalounaan voikahvilla.
Älä viitsi. Onko helpompaa kuin karppaus. Paistat vaan ligan/ kanan/ kalan. Päälle kermaa ja viereen kasviksia. Keität ja paistat munia.
Vierailija kirjoitti:
Hernekeitto ja Saarioisen maksalaatikko perusteellisesti rasvattuna sopii mun makroihin. Hernaria jalostan jollain hyvällä rasvaisella lihalla. Maksalaatikon päälle voita ja puolukoita.
Jos pikalounasta kaupasta haen niin valitsen rehuosastolta jonkin salaattipussin, kirsikkatomaatteja ja sitten juusto-osastolta arlan fetasnack.
Usein kuittaan työpaikkalounaan voikahvilla.
Yhdessä maksalaatikossa on hiilareita 84 grammaa. Ei voi kyllä sopia kenekään makroihin, jos karppaa, ei edes vaikka olisi joku hyväkarppi.
Et voi viedä töihin eväsrasiaa? Mun lemppari on paistaa uunissa kokonainen broileri ja repiä mozzarellapallon kanssa salaatin päälle. Paprikaa, tomaattia, basilikaa ym.. Siihen vielä iso keko taco-dippijauheella maustettua kreikkalaista jogurttia ja ääntä kohti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hernekeitto ja Saarioisen maksalaatikko perusteellisesti rasvattuna sopii mun makroihin. Hernaria jalostan jollain hyvällä rasvaisella lihalla. Maksalaatikon päälle voita ja puolukoita.
Jos pikalounasta kaupasta haen niin valitsen rehuosastolta jonkin salaattipussin, kirsikkatomaatteja ja sitten juusto-osastolta arlan fetasnack.
Usein kuittaan työpaikkalounaan voikahvilla.Yhdessä maksalaatikossa on hiilareita 84 grammaa. Ei voi kyllä sopia kenekään makroihin, jos karppaa, ei edes vaikka olisi joku hyväkarppi.
No minä en syökään koko kippoa kerralla. Noin neljäsosa ja hyvin rasvattuna. Enkä syö sitä edes viikoittain. Toinen hyvä on muuten saman firman lihakaalilaatikko.
Aamulla rasvakahvi jossa kananmuna, töihin vaikka valmissalaatti + majoneesi. Kotona sitten lämmin ateria.
Vierailija kirjoitti:
Et voi viedä töihin eväsrasiaa? Mun lemppari on paistaa uunissa kokonainen broileri ja repiä mozzarellapallon kanssa salaatin päälle. Paprikaa, tomaattia, basilikaa ym.. Siihen vielä iso keko taco-dippijauheella maustettua kreikkalaista jogurttia ja ääntä kohti.
En saa töissä lounasta jääkaappiin. Eli se seisoo lämpimässä viisi tuntia, jos otan sen kotoa mukaan. Kuljen julkisilla, niin en pysty mitään kylmälaukkuakaan raahaamaan mukana, kun muuta tavaraa on jo sen verran paljon.
Ap
Minä olen monesti miettinyt, että siinä olisi markkinarako jollekin. Vhh valmisateriat. Varmasti löytyisi ostajia.
Teen ruoka-annoksia pakkaseen silloin kun ehdin. Töihin lähtiessä nappaan kipon pakastimesta mukaan ja se sulaa siinä sitten lounasaikaan mennessä sopivasti mikrotettavaksi.
Vierailija kirjoitti:
Minä olen monesti miettinyt, että siinä olisi markkinarako jollekin. Vhh valmisateriat. Varmasti löytyisi ostajia.
Voisi niitä ostaa kuka vain ei-karppaajakin. Joku broilerinfilee kermakastikkeessa uunijuureksilla by kokkikartanotaisaarioinen olisi ihan hyvää vaihtelua ainaisille perunamuussilisukkeille.
Vierailija kirjoitti:
Lihatiskiltä valmiiksi paistettua lihaa ja kalaa ( ei marinoidut), hevi-osastolta kylmänä syötävät vihannekset. On kyllä aika vaikea kuvitella loppuelämän karppausta, jollet tee koko itse ruokaa tai käy hyvässä ravintolassa joka päivä syömässä.
Ei todellakaan voi syödä tomaatteja ym
Vierailija kirjoitti:
Minä olen monesti miettinyt, että siinä olisi markkinarako jollekin. Vhh valmisateriat. Varmasti löytyisi ostajia.
Totanoin. Oletko huomannut että elämme vuotta 2023 eikä 2009?
Ei ihminen mitään lounasta tarvitse mihinkään. Syöt kerran vuorokaudessa kaiken, mitä tarvitset ja lopun vuorokautta paastoat. Ei ole edes vaikeaa aloittaa tai itselläni ei ainakaan ollut.
Ap nostaa jos joku tietäisi.