Jaa "en jaksa kokata tänään" reseptisi!
Kaikilla meillä on niitä päiviä kun tulee töistä rättiväsyneenä eikä jaksa ryhtyä kokkaamaan mitään sen ihmeellisempää. Mitä te silloin yleensä teette?
Oma suosikkini on tonnikalapesto. Keitän kattilassa tummaa makaronia, heitän päälle tölkillisen tonnikalaa, pari ruokalusikallista pestoa, hieman keitinvettä ja maustan pippurilla ja sitruunamehulla. Kylkeen rehuja jääkaapista mitä sattuu olemaan. Todella nopea ja helppo, lapset tykkää kanssa
Jakakaa teidän!
Kommentit (48)
Keitän pastaa. Sekaan pestoa, jota yleensä on aina kaapissa.
Ranskanperunat uuniin :D Mä sit rakastan niitä.
Saarioisten maksalaatikko. Paistan pannulla voissa, lisäksi puolukoita pakkasesta.
Vuokaan tummaa riisiä, vihannessekoitus pakkasesta, koipireidet päällimäiseksi. Mausteita ja vettä lisäksi, uuniin tunniksi. Tunnin jälkeen revin vaan koivista lihat riisin sekaan. Lasten herkkua, lisukkeeksi mustaherukkahyytelöä.
(Esim.) kylmiä broileripyöryköitä suoraan pussista.
Jopa veden keitto nuudeleita varten on liikaa minun "en jaksa kokata tänään" -päivänäni.
Chili con carne. Paistan jauhelihaa, sekoitan mukaan chilillä maustetun valmistomaattikastikkeen ja lisään pahvitötsällisen valmiiksi keitettyjä kidneypapuja huuhdottuina.
Teen isoja satseja ruokaa ja syön sitä useamman päivän. Sitä voi myös pakastaa jos alkaa tökkimään ja kaivaa pakkasesta tarvittaessa.
Huvittavaa miten moni tämän ketjun resepteistä vastaa minun ihan tavallista kokkaustani. :D Millaista gourmeta te normaalisti väännätte?
Laitan pekoneita ympyröiksi uuni paperille, rikon ympyröiden keskelle munan. Reunustaville pekoneille laitan sipulihakkelusta, ympyröiden väleihin voi laittaa tomaattirenkaita.
Tämän laitan uuniin 220 astetta 15 minuuttia jolloin lisää muutamia paahtoleipasiivuja vielä kolmeksi minuutiksi.
Erittäin nopea ja helppo, terveellinen ja maukas ruoka!
Riisinuudelit, tonnikala, pakasteherneet. Nuudelit pehmeäksi vedenkeittimellä keitetystä vedessä, kaikki ainekset sekaisin oliiviöljyssä kattilassa. Juusto mahdollinen lisä.
Minä teen itselleni juustomunakkaan. Mies saa keksiä ja tehdä oman ruokansa, sille en uhraa ajatustakaan.
Wolt. Jos en jaksa kokata, en jaksa keittää edes makaronia tms.
Vierailija kirjoitti:
Ranskanperunat uuniin :D Mä sit rakastan niitä.
Joo,mäkin. Sinne heitän vielä niiden kaveriksi kalapuikkoja/,nakkeja/lihapullia myös. Helppoa ja hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Huvittavaa miten moni tämän ketjun resepteistä vastaa minun ihan tavallista kokkaustani. :D Millaista gourmeta te normaalisti väännätte?
Mietin samaa. Esim. ap:n ruoka ja tuo kana-riisivuoka olisivat meillä ihan normaalia arkikokkaamista. Kun ei jakseta kokata tilataan pizzaa tms. tai syödään pelkkää leipää lisukkeineen.
Purkkihernari