Syötkö raakaa jauhelihaa?
Äsken laitoin mausteet jauhelihaan ( halpa sikanauta) ja paistelin sen pannulla.
Kyllä maistelin sitä raakana oliko maut kohdallaan. Tyttäreni kauhistelee ja saarnaa trikiineistä ja botuliinista.
Kommentit (39)
Jauhelihaa voi syödä sellaisenaan raakana. Jauhenliha tulee asianmukaisesti puhdistaa ennen nauttimista.
En. Enkä nautaakaan, vaikka kokolihapihvi saakin olla sisältä aika punainen.
Mä syön. Huuhtelen siivilässä kylmällä vedellä. Me on kivoja kuin kastematoja. Napsin ruokaa laittaessa. En oo tullut kipeäksi ikinä. Tykkään eniten broilerin jauhelihasta.
Syön. Olen aina syönyt, jo lapsena 1960-luvulla. Hengissä edelleen, Mikäs pahan tappais :D
En todellakaan. Raakaa ja kypsää lihaa ei saa edes käsitellä samoilla välineillä.
Naudanlihaa syön. Välillä ostan asioikseni tartaria, välillä maistan paketista muuten vain.
Maistan kyllä lihapullataikinaa.
Eli kyllä.
Vierailija kirjoitti:
Mä syön. Huuhtelen siivilässä kylmällä vedellä. Me on kivoja kuin kastematoja. Napsin ruokaa laittaessa. En oo tullut kipeäksi ikinä. Tykkään eniten broilerin jauhelihasta.
Kiva vetää se metrien pituinen lapamato sitten per**eestä.
Syö rauhassa vaan sika-nauta jauhelihaa tai pelkää sikan jauhelihaa.Siitä saa helposti lapamadon raakana.Mutta takaa laihdut.!Usa:sahan julkikset istuttaa itseensä vatsalakuun lapamadon joku plk. Pysyvät Laihoina.
Vierailija kirjoitti:
Naudanlihaa syön. Välillä ostan asioikseni tartaria, välillä maistan paketista muuten vain.
Tartarlihaan käytetään vain tuore vastajauhettu naudan jauheliha, ei sellainen mikä on pakattu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Naudanlihaa syön. Välillä ostan asioikseni tartaria, välillä maistan paketista muuten vain.
Tartarlihaan käytetään vain tuore vastajauhettu naudan jauheliha, ei sellainen mikä on pakattu.
Parhaissa ravintoloissa on tuo filee tai paisti kokonaisena kylmävitriinissä näytillä ja voit itse valita palan mistä tartar jauhetaan. Halutessasi näet myös miten se jauhetaan.
Ilmankos, oon kuvitellut olevani läpipasko. Eläköön vaan suolistossa, pysyn laihana ja voin syödä mitä tahansa. Mä en oo ikinä kipee, ei ees flunssaa.
Testaan aina kissallani. Jos sille kelpaa, niin itsekin syön raakana. Noin 2/3 kerroista kelpaa kissalleni.
Aina kun on mahdollista. Raakana tottakai.
Syön.
En tosin suomalaista pakettijauhelihaa mutta Italiassa vähintään kerran viikossa tuoreesta vasikanlihasta tehdyn "crudon" eli tartarpihvin. Ilman mitään mausteita tai lisukkeita, puhdas lihan maku on niin hyvä!
Mun lapsuudessa 60 luvulla mummoni jauhatti lihaa kauppahallissa ja syötti mulle leivän päällä varmaan 2v lähtien
En enää mutta lapsena söin, äiti sai hepulin kun aina oli pienen sormen mallinen reikä kelmussa ja nokareita koukittu :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Naudanlihaa syön. Välillä ostan asioikseni tartaria, välillä maistan paketista muuten vain.
Tartarlihaan käytetään vain tuore vastajauhettu naudan jauheliha, ei sellainen mikä on pakattu.
Kiitos, tiedän tämän kyllä. Siitä huolimatta uskallan maistaa myös tuoretta, hyvälaatuista naudan jauhelihaa paketista.
En. Sitä ei saa enää syödä missään tapauksessa.