Mikä noissa sikanauta jauhelihoissa on nykyään vikana kun ne haisee pahalle paistettaessa?
Vai onko minun nenä tehny tepposet? En enää saata syödä jauhelihaa kun joka kerta melkein haisee ällölle sekä maistuu. Törmänny tähän ongelmaan Snellmannin ja Pirkan sika-nauta jauhelihoissa. Ootteko muut huomanneet saman? Osaisiko lihamestarit selittää?
Kommentit (72)
Ruokitaan soijalla ja kalajauholla, kun muuta rehua ei ole saatavissa.
Vierailija kirjoitti:
Ruokitaan soijalla ja kalajauholla, kun muuta rehua ei ole saatavissa.
Oikeesti? Yöks...
ap
Totta! Haisee todella pahalle ja en ole ostanut sitä enää aikoihin
Onko tuorejauheliha lihatiskillä parempaa? Vai onko neki jotain stressilihaa?
Tekis mieli tehä pizzaa tässä lähiaikoina jauhelihasta mutta en enää uskalla ostaa.. Tai ehkä tiskiltä? Lienee vaan paljon kalliimpaa..
Ap
Vierailija kirjoitti:
Onko tuorejauheliha lihatiskillä parempaa? Vai onko neki jotain stressilihaa?
Tekis mieli tehä pizzaa tässä lähiaikoina jauhelihasta mutta en enää uskalla ostaa.. Tai ehkä tiskiltä? Lienee vaan paljon kalliimpaa..
Ap
Samaa kamaa, siis samoista eläimistä. Jauhamispaikka ei vaikuta makuun.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tuorejauheliha lihatiskillä parempaa? Vai onko neki jotain stressilihaa?
Tekis mieli tehä pizzaa tässä lähiaikoina jauhelihasta mutta en enää uskalla ostaa.. Tai ehkä tiskiltä? Lienee vaan paljon kalliimpaa..
Ap
Samaa kamaa, siis samoista eläimistä. Jauhamispaikka ei vaikuta makuun.
No ompas persiistä. Jää sit jauhelihan syönti pois. Yhyy..
Ap
Just tuon hajun takia en oo käyttänyt sika-nautajauhelihaa enää vuosiin. Osta snellun naudan jauhelihaa. Se ei haise pahalle.
Vierailija kirjoitti:
Käytän vain nautaa.
Sika haisee.
Vissii pitäis sit alkaa tykkäämään naudan jauhelihasta. Jotenki aina tökkiny se pelkkä nauta, liian tunkkainen/tuima/voimakas tms maku omaan suuhun.
Ap
Eli vaihtoehdotko on Pirkka, Snellman ja tuoretiski? Ei ole.
Entä miksi sen pitää olla sikanautaa?
Itse ostan vain Tammisen rotukarjan paistijauhelihaa ja jos sitä ei ole niin Snellmanin 7-10% paistijauhelihaa ja ei todellakaan mitään hajuhaittoja, saati rasvassa lillumista.
Joo pakko ostaa pelkkää naudanlihaa. Sikanauta haisee aina ihan perseelle, ja sitten tuntuu että se ruokakin maistuu siltä.
Vierailija kirjoitti:
Eli vaihtoehdotko on Pirkka, Snellman ja tuoretiski? Ei ole.
Entä miksi sen pitää olla sikanautaa?Itse ostan vain Tammisen rotukarjan paistijauhelihaa ja jos sitä ei ole niin Snellmanin 7-10% paistijauhelihaa ja ei todellakaan mitään hajuhaittoja, saati rasvassa lillumista.
Okei. En tiedä löytyykö meidän pikkukaupungin marketista kauheesti erilaisia vaihtoehtoja. Pitäs alkaa tarkemmin silmäilemään.. Sikanautaa mielellään, koska pelkkä nauta tökkii. Rasvaa en pelkää.
Ap
Det kan vara mald sugga eller t.o.m. galt som ger oönskad stank och smak.
Vierailija kirjoitti:
Just tuon hajun takia en oo käyttänyt sika-nautajauhelihaa enää vuosiin. Osta snellun naudan jauhelihaa. Se ei haise pahalle.
Minun nenääni tavallinen naudan jauhelihakin haisee pahalle, vaikkakaan ei yhtä järkyttävälle kuin sika-nauta. Ainoastaan luomulaatuista pystyn syömään, siinä ei ole epämiellyttävää hajua. Hinnan takia tulee kuitenkin ostettua vain ani harvoin.
Vierailija kirjoitti:
Det kan vara mald sugga eller t.o.m. galt som ger oönskad stank och smak.
Snakk norsk. Æ sjønna ikje svensk.
Ap
Ei koske vain jauhelihaa. Olen ostanut kahta erimerkkistä lehtipihviä viime aikoina ja molemmissa oli sama raadon haju. Haluaisin syödä lihaa (tarvitsen sitä säännöllisesti veriarvojen nostoon) mutta pannulle päätyi tänään tofua, kun sitä hajua mietin.
Sianlihassa on välillä rankka karjun haju jota lisää eläimen stressi
Tehotuotettua luonnotonta ruokaa syönyttä stressilihaa.