Voiko jauhenlihasta tehdä lehtipihvejä?
Mitä mausteita siihen yleensä laitetaan jos voi vai riittääkö pelkkä voi?
Kommentit (10)
Kyllä voi, lisää joukkoon kiinteyttävää rintojenhoitovoidetta ja paukuttaa lihanuijalla tiiviiksi.
Vierailija kirjoitti:
Näköjään voi!
https://yhteishyva.fi/reseptit/helpot-lehtipihvit-jauhelihasta/FS8UPKsQ…
Toi on hyvän näköista! Huomenna teen.
ABC i Åbo hade på sin à la carte (en ljustavla och beställning vid disken : ) ) lövbiff av jauhenliha tills de åkte fast. Tror att de serverade det otvättat och då tyckte väl någon att det osar lite katt kring löv-jauhen-biffen? Nu är den säkert lika usel som förr men gjord på helt ordinär kossa.
Niillä on ihan nimikin: saiturin lehtipihvi. Googlaa sillä ja katso miten maustettu, oman maun mukaan sitten varioit.
Lehtipihvejä voi viimeisten tutkimusten mukaan tehdä vaan lehdistä. Koivun lehdistä saa vihreitä pihvejä, Iltiksestä ja Hesarista tulee aika sitkeitä pihvejä. Ovat hyvejä lisukkeita jauhenlihan kanssa.
Nuo saiturin pihvit on oikeasti maukkaampia kuin kokolihapihvit, koska ne pystyy maustamaan paremmin eikä ole sitkeitä kohtia lihassa.
Se on JAUHELIHA! Opettele suomen kieli!
Voi