Mikä on terveellisin lisuke kahviin? (lehmänmaito, kauramaito vai joku muu)
Kommentit (16)
Taatusti laktoositon ranskankerma eli konjakki. Brandykin käy.
Heikensikö kahvi kalkin imeytymistä? Jos niin, niin kahvimaidon hyödyt ainakin jää vähiin.
Sen kahvilisukkeen osuus taitaa olla vajaa senttilitra pariin desiin. Enemmän iloa siitä terveellisestä juomisesta on, kun juo sen erikseen omassa lasissaan.
Jos vertaa vaikka maitolasiin, taitaa kermallakin koko kahvikupin rasvaprosentit jäädä kevytmaitoa pienemmäksi.
Itse käytän punaista maitoa. Ei sokeria. Punainen maito täytelöittää kahvin makua sopivasti.
Terveellisyydestä en tiedä, mutta tupakki sopii kahvin kanssa.
Tutkin ruumiinavaus pöytäkirjoja, ei ollut yksikään noista kuolinsyy.
Ei mitään kauramaitoa ole olemassa, on vain kauravettä !
Yh-äidin luona aito tissimaito, mulla on kädentaitoa 🤗
kauramaito on kai hampaille epäterveellistä, olisiko lehmän maito sitten parempi, jos siihen ylipäätään on jotain maitoa laitettava. Aika nopesti oppii kyllä juomaan mustana ja sen jälkeen ei maitoa enää edes huoli.
Jos juo yhden kupin kahvia päivässä, tällä ei ole merkitystä. Jos sitä menee pannukaupalla, niin alkaa olla hiukan väliä.
Mustana paras, luomukerma toiseksi paras. Hyperprosessoidut kaura ym litkut aiheuttaa sitten jo ihan eri luokan ongelmia kuin mahdollisimman luonnonmukaiset maitotuotteet.
Kahvi mustana.
Mutta jos sulla menee toscakakku ja pari viineriä jokapäivä kahvin kans,nii iha sama mitä sinne sumppiin tiputat.