Miten lisätä hyvää rasvaa ravintoon?
Leivällä käytän kyllä margariinia ja jos mahdollista, niin lounaalla/päivällisellä avocadoa jne. Mutta miten esimerkiksi puuron kanssa voi varmistaa, että saa hyvää rasvaa?
Kommentit (73)
Laita puuroon voita ja paista ruuat oliiviöljyssä.
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljyä 1rkl puuroon
Älä nyt naurata. Öljyä puuroon :D:D:D:D
Itse laitan puuroon oliiviöljyä/hamppuöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljyä 1rkl puuroon
Älä nyt naurata. Öljyä puuroon :D:D:D:D
Hih hih, ei pidä olla noin rajoittunut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljyä 1rkl puuroon
Älä nyt naurata. Öljyä puuroon :D:D:D:D
Hih hih, ei pidä olla noin rajoittunut.
Ei niin, joten voita puuron kanssa.
Syö pähkinöitä. Laita öljyä salaattiin.
Margariini ei ole hyvää rasvaa vaan huonointa mahdollista. Teollista tekomuovirasvaa.
Voita ja oliiviöljyä ruuassa. Voita runsaasti leivän päällä ja paistettuja pottuja oliiviöljyssä.
Eilen paistoin uusia perunoita ja ai että kun oli hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljyä 1rkl puuroon
Mieluimmin kuitenkin voita. Puuro ja öljy ei ainakaan minulle maistu. Leivän päälle voi ennemmin tiputtaa oliiviöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljyä 1rkl puuroon
Älä nyt naurata. Öljyä puuroon :D:D:D:D
Toisin kuin rypsiöljy ja nämä vastaavat oliiviöljyä voi laittaa melkein mihin vain. Sitä käytetään ihan salaateissa ulkomailla. Lihaöljyt paistamisen jälkeen voi kaataa riisin päälle etc.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljyä 1rkl puuroon
Älä nyt naurata. Öljyä puuroon :D:D:D:D
Jos painoni laskee niin lorautan oliiviöljyä vähän joka ruokaan. Puuroon sopii hyvin, sokeroiduista lasten puuroista en tosin tiedä.
Laitan teelusikallisen oliiviöljyä jogurttiin, maistuu ihan hyvältä. Käytän oliiivöljyä muutenkin.
Syö silliä ja makrillia ainakin kerran viikossa. Käytä oliiviöljyä ja lopeta margariinit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljyä 1rkl puuroon
Älä nyt naurata. Öljyä puuroon :D:D:D:D
Toisin kuin rypsiöljy ja nämä vastaavat oliiviöljyä voi laittaa melkein mihin vain. Sitä käytetään ihan salaateissa ulkomailla. Lihaöljyt paistamisen jälkeen voi kaataa riisin päälle etc.
Ei oliiviöljyssä mitään vikaa olekaan, mutta kyllä puuro syödään voilla, ei öljyllä. Molemmat on hyvää rasvaa.
Maapähkinävoilla! Se maistuu puurossakin hyvältä. Kaupoissa on paljon (jopa Pirkalla) vaihtoehtoja, joissa ei ole kuin maapähkinää ja suolaa.
Syöthän vain Euroopassa tuotettuja avokadoja? Keski- ja Etelä-Amerikasta tulevat avokadot ovat todella ongelmallisia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oliiviöljyä 1rkl puuroon
Älä nyt naurata. Öljyä puuroon :D:D:D:D
Toisin kuin rypsiöljy ja nämä vastaavat oliiviöljyä voi laittaa melkein mihin vain. Sitä käytetään ihan salaateissa ulkomailla. Lihaöljyt paistamisen jälkeen voi kaataa riisin päälle etc.
Lihaöljy?
Vierailija kirjoitti:
Laitan teelusikallisen oliiviöljyä jogurttiin, maistuu ihan hyvältä. Käytän oliiivöljyä muutenkin.
Mä syön luonnostaan rasvaista jogurttia. Ei tarvitse sotkea sitä öljyllä.
Puuro ja voi ja ruisleipä on suomalaiselle pyhä asia ja sen syömisestä tulee isänmaallinen olo.
Lisäät siihen puuroon voita, syöt kaiken ruokasi normaalirasvaisena. Jätät margariinit syömättä, voitelet leipäsi voilla.