Miten voi baarissa saada mahdollisimman vahvaa olutta?
Se normaali tai siis puolalainen tapa saada vahvaa olutta on se että tilaa sekä oluen että votkan (tai kenties mieluiten tuplavotkan). Siitä oluesta sitten juo hieman pois, jotta siihen voi kaataa sen votkan. Ja lopputulos: tuopillinen kivan vahvaa olutta.
Mutta minun kysymykseni nyt: jos täällä Suomessa ei tahdo temppuilla baarissa noin, niin mitä ihmettä sille baarimikolle oikein pitää sanoa? Mikä juoma pitää tilata jotta saa käsiinsä tuopillisen terästettyä olutta?
Kommentit (6)
Mä teekeen sukellusveneen. Tuoppi johon wiskishotti väärinpäin
Liika alkoholi tekee oluesta hirveän makuista! Kokeile kuohuviiniä olueen sekoitettuna. Se on paitsi vahvempaa kuin olut, myös hyvää.
Pulloista löytyy hyvässä baarissa melkein 8% olutta, pukki tai tuplapukki esim. Alkossa näitä myös.
Paras mahdollinen tapa viihtyä baarissa: ensin pari shottia vahvinta viinaa jotta saa nopeasti pään täyteen, sitten tuopillinen jäätä jotta selviytyy hengissä ja suussa maistuu hyvältä ja okei saa sen jään seassa olla jotain muutakin kuten vaikkapa kokista tai muuta makeaa.
Mutta missään nimessä sitä väkevää juomaa ja mietoa juomaa ei saa sekoittaa yhteen. Ensin väkevä, sitten vasta mieto!
Häh? Ostat oluen ja paukun, sekoita, valmis.
Paikallisessani kutsumme "syvyyspommiksi".