Kauanko riisi säilyy avatussa pakkauksessa kaapissa
Kommentit (12)
Koita nyt vaikka alle vuodessa käyttää. Aina kuiva-aineissa on riski, että jos ne liian kauan seisoo,saattaa tulla kuoriaisia ja ties mitä itikoita. Ainaki mulla on tullu tavaksi laittaa kaikki jauhot 24 tunniksi pakkaseen ja sitten vasta kaappiin.
Kerran tai kaksi kertaa vuodessa hyvä käydä kaapit läpi. Ettei siellä kuiten seisoskele mitään 10 vuotta vanhaa avattua jämää.
Vierailija kirjoitti:
Koita nyt vaikka alle vuodessa käyttää. Aina kuiva-aineissa on riski, että jos ne liian kauan seisoo,saattaa tulla kuoriaisia ja ties mitä itikoita. Ainaki mulla on tullu tavaksi laittaa kaikki jauhot 24 tunniksi pakkaseen ja sitten vasta kaappiin.
Kerran tai kaksi kertaa vuodessa hyvä käydä kaapit läpi. Ettei siellä kuiten seisoskele mitään 10 vuotta vanhaa avattua jämää.
On tuo pari vuotta kaapissa ollut. Eikö voi sit syödä enää?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koita nyt vaikka alle vuodessa käyttää. Aina kuiva-aineissa on riski, että jos ne liian kauan seisoo,saattaa tulla kuoriaisia ja ties mitä itikoita. Ainaki mulla on tullu tavaksi laittaa kaikki jauhot 24 tunniksi pakkaseen ja sitten vasta kaappiin.
Kerran tai kaksi kertaa vuodessa hyvä käydä kaapit läpi. Ettei siellä kuiten seisoskele mitään 10 vuotta vanhaa avattua jämää.
On tuo pari vuotta kaapissa ollut. Eikö voi sit syödä enää?
Voi syödä.
Kuorittu riisi (valkoinen) säilyy hieman pitempään kuin kuorimaton (ruskea) ja jos on esikypsytetty säilyy pitempään kuin kypsyttämätön. Muutaman kuukauden kun pakkaus on avattu. Huomaat hajusta (härski) koska on pilaantunut,
Mikä siinä paketissa on parasta ennen -päivä? Jos siitä on alle viisi vuotta, voit hyvin syödä vielä.
Siihen asti että se keitetään. T. Kokki
Uncle bens riisi on ylihintaista bulkkiriisiä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koita nyt vaikka alle vuodessa käyttää. Aina kuiva-aineissa on riski, että jos ne liian kauan seisoo,saattaa tulla kuoriaisia ja ties mitä itikoita. Ainaki mulla on tullu tavaksi laittaa kaikki jauhot 24 tunniksi pakkaseen ja sitten vasta kaappiin.
Kerran tai kaksi kertaa vuodessa hyvä käydä kaapit läpi. Ettei siellä kuiten seisoskele mitään 10 vuotta vanhaa avattua jämää.
On tuo pari vuotta kaapissa ollut. Eikö voi sit syödä enää?
Jos on hyvin säilynyt,voi. Sitä vaan, että yritä nyt kuiten jotenki kierrättää sitä tavaraa kaapissa ja syö jatkossa riisiä vähän useammin. Niihin kuiten voi mennä ötökät pesimään.
Tässä lähiössä ei kauaakaan, hyönteisiä ihan sikana
Vierailija kirjoitti:
Koita nyt vaikka alle vuodessa käyttää. Aina kuiva-aineissa on riski, että jos ne liian kauan seisoo,saattaa tulla kuoriaisia ja ties mitä itikoita. Ainaki mulla on tullu tavaksi laittaa kaikki jauhot 24 tunniksi pakkaseen ja sitten vasta kaappiin.
Kerran tai kaksi kertaa vuodessa hyvä käydä kaapit läpi. Ettei siellä kuiten seisoskele mitään 10 vuotta vanhaa avattua jämää.
Kyllähän ne ötökät kuitenkin tulee uudempien pakkausten mukana, eli ne vanhat on sikäli turvallisemmat. Ellei niitä öttiäisiä ole kotona jotenkin valmiiksi. Hyvä tuo pakastaminen varmasti,
Vuosia