Keitin TAAS maa-artisokkaa ja TAAS se maistuu PASKALLE,missä vika??!!
Menee hermot. Tahdon sitä hienostuneen makuista,vaaleaa ja pähkinäistä muussia jota joka helvatan reseptissä kehutaan.
Saan harmahtavaa,palaista mössöä joka maistuu maakellarilta.
Mitä helvataa teen väärin??!!
Kommentit (3)
syksyllä. En tiedä mistä maasta on peräisin, mutta ottaen huomioon kauppojen pitkät siirto/säilytys ajat, en ihmettele että maku on kärsinyt. Yleensä kannattaa syödä lähiruokaa, ja katsoa että raaka-aine on todella tuore.
syksyllä. En tiedä mistä maasta on peräisin, mutta ottaen huomioon kauppojen pitkät siirto/säilytys ajat, en ihmettele että maku on kärsinyt. Yleensä kannattaa syödä lähiruokaa, ja katsoa että raaka-aine on todella tuore.
Heh heh, just toi lähiruoka-argumentti on syynä siihen, miks me syödään noita pirulaisia pikin talvea, teki mieli tai ei. Me ostetaan kaikki meidän vihannekset ja juurekset läheiseltä luomutilalta, ei siis mistään kaupasta. Eli siis kauden lukaan, sitâ mitä milloinkin on saatavilla. Ehkä siks ne onkin meillä niin hyvänmakuisia. Ja säilyy mielestäni ihan hyvin, ei pilaannu todelakaan nopeasti.
OT: olin muuten pökertyä viimeks Suomessa käydessäni, kun missään vihanneksessa, oli sitten kauden tai ei, ei ollut lainkaan makua! Samoin sukulaiseni jotka käyvät meillä täällä, ihmettelevät miten maukkaita kasvisruokia me tehdään. Voin sanoa, että syy löytyy ennemmin lähellä ja luomusti kasvaneiden vihannesten laadusta, kuin meidän kokkaustaidoistamme! Ero on ihan mieletön.
Mä teen siitä tosin pähkinäistä keittoa ja on tosi hyvää. Maustatko tarpeeksi? Pippuria..?