Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko vuorokauden lämpimässä ollut avaamaton metvursti pilalla?

Vierailija
22.02.2010 |

Entä ketsuppi, joka on avattu?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
22.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumpiki ko tuote kestää mainitun käsittelyn.

Vierailija
2/12 |
22.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

liha- ja kalaruoissa voi olla botuliinibakteeria ja avaamattomissa, hapettomissa oloissa lämpimässä se tuottaa hermomyrkkyä, joka tappaa.



Sen sijaan avattu ketsuppipullo ei käytännössä mene miksikään vaikka olisi yön lämpimässä - siitä huolimatta, että niissä neuvotaan säilyttämään pulloa avattuna kylmässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
22.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

esim amica,sodexo,palmia,joka saattaa olla Sinunkin työpaikkaruokalasi..useissa paikoissa mausteet myös ketsuppi ja sinappi ovat ihan huoneenlämmössä jatkuvasti.Itse en kyllä metukkaa söisi jos se on tuntia pitempään huoneenlämmössä

Vierailija
4/12 |
22.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

muuten ikinä enää syö ketsuppia muualla kuin kotona, jossa tiedän sen olevan kylmässä. Töissä ruokalassa, jossa ketsuppi säilötään lämpimällä ikkinalaudalla ja siihen purkkiin aina lisätään uutta ketsuppia (ilmeisesti pulloa pesemättä), eräs työkaveri päätti laittaa ketsuppia ruokaansa. Sai sitten punertavanvalkoista tököttiä ja ihmetteli outoa ulkonäköä. Oli täynnä valkeita toukkia...

Vierailija
5/12 |
22.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun luin pohjatietoja tuohon hygieniapassitestiin, että metwursti on kestomakkara joka ei mene pilalle satunnaisesta lämmöstä. Eli kylmäkuljetusketju saa katketa tuotteen pilantumatta. Luulin sitä lihaksi joka ilman muuta menee pilalle lämpimässä mutta näin ei asia ainakaan eviran sivujen mukaan ole..

Vierailija
6/12 |
22.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin paljon että säilyy.



Itsetehdyt lihapullat jäivät yöksi keittiön pöydälle. Ajattelin kuumentaa ne kunnolla ja syödä.

Kuollaanko me botuliiniin???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
22.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin paljon että säilyy.

Itsetehdyt lihapullat jäivät yöksi keittiön pöydälle. Ajattelin kuumentaa ne kunnolla ja syödä.

Kuollaanko me botuliiniin???

ollessaan hapettomassa ja lämpimässä tilassa. Eli olitko sä pakannut ne lihapullasi suojakaasuun tai vakuumiin? Jos, niin botuliinimyrkytys voi iskeä. (Se on ehkä levinnyt kypsennettyihin lihapullin sun käsistäs tms). Mutta koska tuo ei ole todennäköistä niin varmaan sä sairastut vaan mahatautiin.

Vierailija
8/12 |
21.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko meetvurstisiivun syödä jos se on ollut yön yli huoneenlämmössä avattuna?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
21.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

?

Vierailija
10/12 |
12.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä pähkäilen tässä itsekin parhaillaan... Noh, otan riskin. Jos kuolen botuliinimyrkytykseen tai johonkin vastaavaan niin lähettäkää äidilleni kukkia. Elämäni oli keskinkertaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
12.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sitä pähkäilen tässä itsekin parhaillaan... Noh, otan riskin. Jos kuolen botuliinimyrkytykseen tai johonkin vastaavaan niin lähettäkää äidilleni kukkia. Elämäni oli keskinkertaista.

Niin siis yön yli ollutta Huhta metukkaa meinasin syöppyröidä 🤗

Vierailija
12/12 |
12.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vastenmieliseltä tuntuu se metukka, heittäisin pois. Ketsupin laittaisin jääkaappiin ja käyttäisin sitä vielä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme kolme