Lue keskustelun säännöt.
Miksi kannattaisi käyttää mieluummin voita kuin margariinia?
Kommentit (5)
ja jos sitä nyt ei ihan kamalaa möykkyä pullan päälle levitä niin kyllä onnistuu.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sopii monenlaiseen ruuanlaittoon toisin kuin jotkut margariinit. Voissa ei ole järkyttävää e-koodilistaa kuten margariineissä. Miten kukaan voi pitää margariinejä terveellisenä, koska ne on täynnä teollista roskaa?
ja jos sitä nyt ei ihan kamalaa möykkyä pullan päälle levitä niin kyllä onnistuu.
tuo hysteerinen voin pelko. Syödään margariineja ja ym. muita rypsi/omegaöljyjä ja sitten käydään vetäisemässä pizzaa ja hampurilaista joista sadaa älyttömästi kovaa rasvaa. Veikkaanpa että syön terveellisemmin kun sipaisen oikeaa voita ruisleivän päälle enkä harrasta mäkkäreitä.