D-vitamiini ja diabetes on kiellettyjä keskusteluaiheita.
Kommentit (18)
Tottakai. Kaikki, millä voi ilman lääkkeitä ehkäistä/hoitaa jotain sairautta tai vaivaa, on kiellettyä. Ne rahat on näet pois myrkkyteollisuudelta, jota lääketeollisuudeksikin kutsutaan. Kiellettyä on myös puhua mm. erään pistoksen haitoista, siihen liittyvistä kuolemista yms.
Oulun yliopiston tutkimus: D-vitamiini ei estäkään diabeteksen puhkeamista
Oulun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan diabeteksesta kärsivän ihmisen keho hyödyntää D-vitamiinia huonosti.
Mv lehti paljasti thl tilastot joissa ennennäkemättömän paljon vauvoilla epämuodostumia jne, thl nopeasti korjasi tilastot selittämättä ja nyt mv sivusta kohtaan valtava cyberhyökkäys eikä sivuille pääse. 502 erroria pukkaa. Thl ilmoitti ettånkyse virheestä. Myöskään twitteriin ei pääse nyt ilman kirjautumista.
Kaikki keskustelut täältä poistuu. Vaikka puhuisit makaroonilaatikosta. Joku ilkeyttää poistattelee.
The Times Of Israel Israel 3.2.2022: Israel study offers strongest proof yet of vitamin D’s power to fight COVID
https://www.timesofisrael.com/israeli-study-offers-strongest-proof-yet-…
Israelilainen tutkimus tarjoaa vahvimman todisteen D-vitamiinin voimasta torjua COVIDia
Aiempien tutkimusten tukena tutkijat julkaisevat "huomattavia" tietoja, jotka osoittavat vahvan yhteyden Israelissa yleisen vitamiinin puutteen ja potilaiden kuoleman tai vakavan sairauden välillä.
Israelin tutkijat sanovat keränneensä tähän mennessä vakuuttavimmat todisteet siitä, että kohonneet D-vitamiinitasot voivat auttaa COVID-19-potilaita vähentämään vakavan sairauden tai kuoleman riskiä.
Bar Ilan -yliopiston ja Galilean lääketieteellisen keskuksen tutkijat sanovat, että vitamiinilla on niin voimakas vaikutus taudin vakavuuteen, että he voivat ennustaa ihmisten menestystä tartunnan saamisen perusteella pelkästään ikänsä ja D-vitamiinitasonsa perusteella.
D-vitamiinin puute lisää merkittävästi vaaratasoja, he päättelivät äskettäin vertaisarvioidussa tutkimuksessa , joka julkaistiin torstaina PLOS One -lehdessä.
https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.02630…
D-vitamiinin, C-vitamiinin ja sinkin tasot kannattaa pitää kunnossa virusten vastaisen immuniteettisuojan maksimoimiseksi. Kanelin (kumariiniturvallinen Ceylon-kaneli) esim. kanelitangon palasen säännöllinen imeskely tai kanelin käyttö ruuassa voi estää SARS-CoV-2 viruksen kiinnittymistä ACE2 reseptoriin ja sen replikoitumista, samoin mausteneilikan imeskely ja käyttö ruuassa voi suojata. Vihreän teen fytokemikaalit juomana nautittuna suojaavat myös suun, nielun ja keuhkoputkien limakalvoja.
"Ceyloninkaneli sisältää vain hivenen kumariinia, jota yleisimmin kaupoissa myytävä kassiakaneli sisältää huomattavia määriä. Kumariini on maksalle haitallinen aine, ja jo yksi teelusikallinen tavallista kassiakanelia päivässä sisältää 50-kiloiselle ihmiselle maksimimäärän kumariinia. Etenkin lasten kanelin käyttöä kannattaa kumariinin vuoksi valvoa ja vaihtaa kaneli ceyloninkaneliin, joka on hyvin antioksidanttirikas, minkä lisäksi siinä on runsaasti folaattia, betaiinia sekä K-vitamiinia sekä kivennäisaineita kuten kaliumia, kalsiumia, mangaania sekä rautaa.
Käytä kanelia maustamaan mitä tahansa herkkuja makeista leivonnaisista suolaisiin ja eksoottisiin ruokiin. Se sopii oivasti niin mysliin, puuroon kuin pataruokiinkin sekä esim. uunijuureksille."
Vierailija kirjoitti:
Kaikki keskustelut täältä poistuu. Vaikka puhuisit makaroonilaatikosta. Joku ilkeyttää poistattelee.
Kuvittele itse olevasi töissä täällä ja joudut jatkuvasti lukemaan jotain sellaista mistä itse triggeröidyt.
Käy varmaan aika raskaaksi ajan myötä.
Uusi tutkimustulos Itä-Suomen yliopistosta:
https://www.mediuutiset.fi/uutiset/suomalaistutkimus-suuri-d-vitamiinia…
Vierailija kirjoitti:
The Times Of Israel Israel 3.2.2022: Israel study offers strongest proof yet of vitamin D’s power to fight COVID
https://www.timesofisrael.com/israeli-study-offers-strongest-proof-yet-…Israelilainen tutkimus tarjoaa vahvimman todisteen D-vitamiinin voimasta torjua COVIDia
Aiempien tutkimusten tukena tutkijat julkaisevat "huomattavia" tietoja, jotka osoittavat vahvan yhteyden Israelissa yleisen vitamiinin puutteen ja potilaiden kuoleman tai vakavan sairauden välillä.
Israelin tutkijat sanovat keränneensä tähän mennessä vakuuttavimmat todisteet siitä, että kohonneet D-vitamiinitasot voivat auttaa COVID-19-potilaita vähentämään vakavan sairauden tai kuoleman riskiä.
Bar Ilan -yliopiston ja Galilean lääketieteellisen keskuksen tutkijat sanovat, että vitamiinilla on niin voimakas vaikutus taudin vakavuuteen, että he voivat ennustaa ihmisten menestystä tartunnan saamisen perusteella pelkästään ikänsä ja D-vitamiinitasonsa perusteella.
D-vitamiinin puute lisää merkittävästi vaaratasoja, he päättelivät äskettäin vertaisarvioidussa tutkimuksessa , joka julkaistiin torstaina PLOS One -lehdessä.
https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.02630…D-vitamiinin, C-vitamiinin ja sinkin tasot kannattaa pitää kunnossa virusten vastaisen immuniteettisuojan maksimoimiseksi. Kanelin (kumariiniturvallinen Ceylon-kaneli) esim. kanelitangon palasen säännöllinen imeskely tai kanelin käyttö ruuassa voi estää SARS-CoV-2 viruksen kiinnittymistä ACE2 reseptoriin ja sen replikoitumista, samoin mausteneilikan imeskely ja käyttö ruuassa voi suojata. Vihreän teen fytokemikaalit juomana nautittuna suojaavat myös suun, nielun ja keuhkoputkien limakalvoja.
"Ceyloninkaneli sisältää vain hivenen kumariinia, jota yleisimmin kaupoissa myytävä kassiakaneli sisältää huomattavia määriä. Kumariini on maksalle haitallinen aine, ja jo yksi teelusikallinen tavallista kassiakanelia päivässä sisältää 50-kiloiselle ihmiselle maksimimäärän kumariinia. Etenkin lasten kanelin käyttöä kannattaa kumariinin vuoksi valvoa ja vaihtaa kaneli ceyloninkaneliin, joka on hyvin antioksidanttirikas, minkä lisäksi siinä on runsaasti folaattia, betaiinia sekä K-vitamiinia sekä kivennäisaineita kuten kaliumia, kalsiumia, mangaania sekä rautaa.
Käytä kanelia maustamaan mitä tahansa herkkuja makeista leivonnaisista suolaisiin ja eksoottisiin ruokiin. Se sopii oivasti niin mysliin, puuroon kuin pataruokiinkin sekä esim. uunijuureksille."
Eikun korvapuusteja leipomaan ja riisipuuroa keittämään.
https://www.terveyskirjasto.fi/dlk01044
"D-vitamiini suojaa infektioilta
D-vitamiinia tarvitaan normaaliin immuunipuolustukseen. Uudet lumekontrolloidut tutkimukset ovat osoittaneet, että vaikeaan D-vitamiinin puutokseen (veren kalsidioli alle 25 nmol/l) liittyy suurentunut ylähengitystieinfektioiden riski. Havainnoivat väestötutkimukset viittaavat siihen, että infektioriski voi olla suurentunut jo alle 75 nmol/l pitoisuudella.
Myös koronavirusinfektioon sairastumisen riskin on todettu olleen suurempi niillä, joiden veren kalsidiolipitoisuus oli alle 50 tai 75 nmol/l. Lisäksi on viitteitä siitä, että vaikean, tehohoitoa vaativan koronainfektion vaara on suurempi, jos veren D-vitamiinipitoisuus on matala."
Ja hauskinta tässä sopassa on, että viranomaiset jo aivan koronan alussa kielsivät luontaistuotefirmoja markkinoimasta D-vitamiinia immuniteettia vahvistavana aineena.
Mistäkö tiedän, kysyin yhdessä luontaistuotekaupassa asioidessani liikkeen omistajalta, miksi D-vitamiinin markkinointia ei näy missään, vaikka hengitystieinfektiota pukkaa päälle, niin hän kertoi, että viranomaiset kielsivät markkinoinnin.
Voitaneen sanoa, että viranomaisilla on ns. verta käsissä tämän asian tiimoilta.
D-vitamiinilla on vaikutusta koronan vaikeusasteeseen vain, jos sen puutos on merkittävä (pitoisuus alle 25 nmol/l veressä), ja vaikutuksia nähdään vain arvoon 40 nmol/l asti. Sen ylittävät pitoisuudet eivät enää vähennä vakavan koronan ilmaantumista ts. kaikki, joilla on normaalisaanti, eivät hyödy lisäannoksesta. Vakavaan koronaan voi sairastua samalla todennäköisyydellä useamman tutkimuksen mukaan näin ollen sekä normaalin että hyvin korkean veren D-vitamiinipitoisuuden omaava henkilö.
Israelilaisfirmalla on suunnitelmissa kanelia sisältävä imeskelytabletti coividia vastaan. Vie toimintakyvyn virukselta ja estää sen kiinnittymistä reseptoreihin. Hyvä vastustuskyky ja tropit jotka suojaavat hengitystie-elimistöä voivat estää sairastumista tai ainakin vähentää viruksen saatavaa määrää niin että tauti on todennäköisesti lievempi.
Vierailija kirjoitti:
https://www.terveyskirjasto.fi/dlk01044
"D-vitamiini suojaa infektioilta
D-vitamiinia tarvitaan normaaliin immuunipuolustukseen. Uudet lumekontrolloidut tutkimukset ovat osoittaneet, että vaikeaan D-vitamiinin puutokseen (veren kalsidioli alle 25 nmol/l) liittyy suurentunut ylähengitystieinfektioiden riski. Havainnoivat väestötutkimukset viittaavat siihen, että infektioriski voi olla suurentunut jo alle 75 nmol/l pitoisuudella.
Myös koronavirusinfektioon sairastumisen riskin on todettu olleen suurempi niillä, joiden veren kalsidiolipitoisuus oli alle 50 tai 75 nmol/l. Lisäksi on viitteitä siitä, että vaikean, tehohoitoa vaativan koronainfektion vaara on suurempi, jos veren D-vitamiinipitoisuus on matala."
Tähän voidaan liittää äsken julkaistu satunnaistettu tutkimus sairaalahoitoon joutuneilla potilailla.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960076020302764?via…
Tässä kontrolloitiin d-vitamiiniryhmän ja placeboryhmän jäsenten joutumista tehohoitoon tai kuolemaa.
Vaikka kyseessä oli jo sairaalaan joutuneita ihmisiä, joilla taudin vakavuus oli siis jo edennyt varsin pitkälle, niin tulokset olivat jopa itsenikin mielestä hämmästyttävän hyviä.
Tässä tutkimuksessa syötettiin tutkimusryhmälle Kalsidiolia 25(OH)D, joka on sitä miksi maksa muokkaa syödyn tai auringon tuottaman D3:n, eli voi osaltaan vaikuttaa kokeen lopputulokseen.
Saman vaikutuksen kuitenkin saa, kun ennakkoon syö päivittäin D3 vitamiinia, siten että veren 25(OH)D arvo nousee >75 nmol/l, mieluummin jopa >100 nmol/l, tällöin elimistössä on valmiiksi hyvä D-vitamiinipitoisuus.
Vierailija kirjoitti:
D-vitamiinilla on vaikutusta koronan vaikeusasteeseen vain, jos sen puutos on merkittävä (pitoisuus alle 25 nmol/l veressä), ja vaikutuksia nähdään vain arvoon 40 nmol/l asti. Sen ylittävät pitoisuudet eivät enää vähennä vakavan koronan ilmaantumista ts. kaikki, joilla on normaalisaanti, eivät hyödy lisäannoksesta. Vakavaan koronaan voi sairastua samalla todennäköisyydellä useamman tutkimuksen mukaan näin ollen sekä normaalin että hyvin korkean veren D-vitamiinipitoisuuden omaava henkilö.
Kannattaa jatkaa opiskelua.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=vitamin+d+covid
Täältä kannatta karsia pois kaikki ne tutkimukset joissa on käytetty suuriannoksisia kuukauden tai yli olevia annostuksia, koska ne tiedetään toimimattomiksi vaikka veren 25(OH)D pitoisuus näyttäisi olevan hyvä, koska D-vitamiini toimiakseen vaatii 1 - 2 vuorokauden välein saatavan annostuksen.
Turns out both Pfizer and Moderna harvest the blood from horseshoe crabs for the manufacturing of their vaccines. I was talking to a marine biologist and learned the biologist are concerned about the death rate (30 to 40) percent when returned to the ocean. I searched on line that day and discovered both companies use crab.
Please do your own research and it's eye opening.
Koska D-vitamiini estää COVIDin vakavaa tautimuotoa!