Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kerrosjälkiruoka kääretorttupohjasta

Vierailija
27.11.2021 |

Otsikossa olisi siis suunnitelma, mutta kertoisitteko hyviä täytteitä kerrosjälkiruokaan joka tulisi siis lasiin? Eli haluaisin tehdä gluteenittoman kääretorttupohjan ja leikata siitä palasia, mutta millä kostuttaa ja mitä lisätä sinne lasiin täytteeksi, rahkaa, kermavaahtoa..?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan mitä täytekakkuunki, mitä haluat

Vierailija
2/6 |
27.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ainakaan rahkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
27.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlaa pavlova. Sehän tuo perusteissaan on. Löydät ideoita sopiviin täytteisiin.

Vierailija
4/6 |
27.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa kokeilla lisätä kostutusliemeen likööriä. Esim mansikkakakku mansikkalikööriä Maistuu aivan huippuhyvältä. 

Täytteeksi jotain kreemiä johon on sekoitettu kermavaahtoa.

Vierailija
5/6 |
27.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Googlaa pavlova. Sehän tuo perusteissaan on. Löydät ideoita sopiviin täytteisiin.

Eikö pavlova ole marenkipohjainen?

Itselle tulevat mieleen triflet, niissähän on kakkupohjaa ja erilaisia täytteitä (custard, mousse, kermavaahto ym).

Vierailija
6/6 |
27.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaalealle kääretorttupohjalle laittaisin lemon curdia ja mascarpone-kermavaahtoa, suklaiselle pohjalle aprikoosihilloa tai pakastevadelmia ja suklaamoussea.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kaksi