Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sokerikuorrute jämähtää liian nopeasti tuubin sisälle

Vierailija
17.11.2021 |

Miten sen saa taas juoksevammaksi?

Mulla aina pipareiden teossa se valmissokerikuorrute muuttuu jotenkin paksummaksi ja hampaat irvessä pitää yrittää puristaa sitä sieltä ulos. Meinaa jäädä aina puolet tuubista käyttämättä.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
17.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Auttaako jos laittaisi ne kuumaan tai lämpimään vesihauteeseen? jos se lämpö pehmentäisi sitä sokerikuorrutetta hieman.

Vierailija
2/2 |
17.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Auttaako jos laittaisi ne kuumaan tai lämpimään vesihauteeseen? jos se lämpö pehmentäisi sitä sokerikuorrutetta hieman.

Pitääpä kokeilla seuraavalla kerralla. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän kaksi