Minkälaisen salaatin tekisit pizzan kylkeen?
Illanistujaiset olis tulossa ja pizzaa olis tarjolla. Jonkunlainen salaatti pitäs vielä kylkeen saada.
Olisko joku perussalaatti hyvä, missä salaattia, kurkkua tomaattia, fetaa ja ehkä jotain hedelmää pilkottuna?
Kommentit (21)
Vierailija kirjoitti:
En laittaisi fetaa vaan mahdollisimman tuore ja suolaton salaatti suolaisen pitsan pariksi. Vihreitä salaatteja, ehkä jotain minitomaatteja ja oliiviöljyä.
Laittaisin salaattiin lisäksi jotain hedelmää, esim. persikkaa.
En minkäänlaista. Se jäähdyttää ja kostuttaa pizzan veteläksi.
Jättäisin kyllä fetan ja tomaatitkin pois. Pari erilaista ja eri väristä salaattia plus kurkkua ohuina suikaleina ja siinä se. Pöytään öljyä ja viinietikkaa, kermaviilipohjainen sinappikastike ja jugurttikastike, että saa jokainen valita. Fetasta ei kaikki tykkää ja tomaattia ei tarvitse kun sitä on yleensä joka pizzassa.
Italiansalaatti on hyvä lisuke.onhan pitsakin italialainen ruoka.
Komppaan aiempia, ei fetaa, pizzassa on riittävästi juustoa itsessään.
Tekisin myös pääasiassa vihreästä salaatista koostuvan salaatin ja uunissa paahdettua paprikaa ja kesäkurpitsaa mukaan. Vihannekset eivät ole tähän aikaan vuodesta parhaimmillaan tuoreena. Päälle hyvää oliiviöljyä, balsamicoa ja sopivasi suolaa.
Joku missä on tuoretta yrttiä, jos ei pizzan päällä jo ole. Rucola, basilika.
Ihan sellainen "pizzasalaatti", jota pizzeriatkin tarjoavat. Eli kaaliraastetta ja paprikaa ohuina suikaleina. Oliiviöljyä, etikkaa suolaa ja pippuria puristellaan joukkoon. Annetaan tekeytyä muutama tunti. Kaadetaan ylimääräiset nesteet pois.
Fetat ja tomaatit pois. Kevyt vihersalaatti on paras.
Pizzan kanssa ei ole tapana syödä salaattia. Jos haluaa niin alkuruokana voi toki syödä, mutta aika tarpeeetonta se on, paitsi jos yrittää keventää sillä että pizza on hyvin pieni ja maha täytyisi silti saada täyteen.
Pizza ei mitään kylkirehuja kaipaa.
Vierailija kirjoitti:
Italiansalaatti on hyvä lisuke.onhan pitsakin italialainen ruoka.
Italiansalaatti ei ole italialainen salaatti.
Ei pizzan kyljessä tarjota mitään salaattia. Koskaan.
Olut siihen pizzan kylkeen eikä mitään viherjuttuja ja reilusti kebabbia sitten lätyn päälle
Vierailija kirjoitti:
Pizzan kanssa ei ole tapana syödä salaattia. Jos haluaa niin alkuruokana voi toki syödä, mutta aika tarpeeetonta se on, paitsi jos yrittää keventää sillä että pizza on hyvin pieni ja maha täytyisi silti saada täyteen.
Ei pizzan kanssa vaan pizzan päällä. Kun pizza otetaan uunista sen päälle voi laittaa rucolaa tai jäävuori salaattia.
Vierailija kirjoitti:
Ihan sellainen "pizzasalaatti", jota pizzeriatkin tarjoavat. Eli kaaliraastetta ja paprikaa ohuina suikaleina. Oliiviöljyä, etikkaa suolaa ja pippuria puristellaan joukkoon. Annetaan tekeytyä muutama tunti. Kaadetaan ylimääräiset nesteet pois.
Ei hyvä tavaton! Kaaliraastetta ja purkista ulos otettuja vetisiä paprikasuikaleita. Pakko kysyä, missä tällainen ”pizzeria” on?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihan sellainen "pizzasalaatti", jota pizzeriatkin tarjoavat. Eli kaaliraastetta ja paprikaa ohuina suikaleina. Oliiviöljyä, etikkaa suolaa ja pippuria puristellaan joukkoon. Annetaan tekeytyä muutama tunti. Kaadetaan ylimääräiset nesteet pois.
Ei hyvä tavaton! Kaaliraastetta ja purkista ulos otettuja vetisiä paprikasuikaleita. Pakko kysyä, missä tällainen ”pizzeria” on?
Tuskin tässä tarkoitettiin purkista otettua paprikaa, mistä niin päättelet? Kaalisuikaleita varmaan tarkoitettiin eikä raastetta? Ja tuoretta paprikaa.
Raejuustoa ja ananasta ja pippuriöljyä
En laittaisi fetaa vaan mahdollisimman tuore ja suolaton salaatti suolaisen pitsan pariksi. Vihreitä salaatteja, ehkä jotain minitomaatteja ja oliiviöljyä.