Aitoon suomalaiseen ruisleipään ei panna vehnää ja mallasta
Myöskään hiiva ei kuulu ruisleipään. Paitsi jos leipoja on todella laiska eikä osaa.
Reissumies sisältää mm: vehnäjauho, vehnägluteeni, hiiva, ruismallas
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Satun tietämään että m a m u t eivät tykkää ruisleivistä. Trancut takuulla eivät uskalla syödä ruista koska pierettää 😆
Ei ole miellyttävää jos kakkoseen kairattava pieree koko ajan.
Vierailija kirjoitti:
Kaikissa ruisleivissä on vehnää, ruista vain sen verran, että sitä voi ruisleipänä markkinoida. Samaa hiilarihöttöä se on kuin ranskanleipä. Tästä väännetään ukon kanssa usein.
No ei ole kaikissa.
Leipää voi tehdä itsekin, jos kaupan leipä ei maistu.
Aitoon kirkastusjuhlissa tarjoillaan mallasta.
Missä tällainen standardi on? Tiedätkö ap, ettei kotimaassa tuoteta ruista riittävästi omiksi tarpeiksi ja toisaalta koneellisessa leivonnassa on pakko käyttää vehnää, koska ruis liimaantuu kiinni laitteisiin. Mallas on leivän kosteuttaja, jotta sinunkin hampaasi siihen pystyvät.
Kaikissa ruisleivissä on vehnää, ruista vain sen verran, että sitä voi ruisleipänä markkinoida. Samaa hiilarihöttöä se on kuin ranskanleipä. Tästä väännetään ukon kanssa usein.