Mitä oot syöny tänään?
Mä oon kaurapuuroo, leipää, banaania ja karkkia . oon fitness.
Kommentit (59)
Tonnikalasalaattia. En tajua, miksi joissain salaateissa on pastaa, se ei ole kovin terveellistä.
Yöllä söin fit-rahka vähän ennen kello kahta (menin töihin). Kuppi kahvia.
Kuuden aikaan aamulla puolikas sämpylä.
Nyt hetki sitten lautasellinen kaurapuuroa ja vähän suklaakarkkeja.
Aika hötöllä menty taas tähän asti. Yövuorot vähän sekoittaa aina ruokarytmiä.
Aamupalaksi karjalanpiirakan juustolla ja metukalla ja pari kuppia kahvia. Kävin yli tunnin metsälenkillä koiran kanssa ja nyt syön pussin ranskalaisia, pari makkaraa ja salaattia. Teen parit leivät ja jogurttia, omena ja muutama porkkana evääksi töihin, niillä mennään loppupäivä. BMI 19 M33v
Hotelliaamiaisen. Oli herkullista ja monipuolinen tarjonta, munakokkeli sai erityismaininnan eikä se maalaispekonikaan hullumpaa ollut. Myös marjat maustamattoman rahkan päällä oli nannaa.
Pitsalähetin. Illaksi tilaan woltin.
"Einesleipää" ja paistettua metukkaa sinapilla.
Kaksi palaa ruisleipää, päällä graavilohta, ei levitettä leivällä. Mukillinen hunajalla maustettua vihreää teetä.
Kaksi satsumaa, banaani
Broilerin koipi ja siivet
Kaurapuuroa marjoilla, siskonmakkarakeittoa ja ruisleipää, proteiinirahkan.
Itse tehtyjä sämpylöitä lämpimänä oivariinilla. Päivälliseksi lohta. Illalla elokuviin ja naposteltavaa.
Aamulla turkkilaista jugurttia, itsetehtyä hilloa, mysliä ja pari murskattua pähkinää seassa
Lounas 2 ruisleipäsiivua juustolla
Päivälliseksi syön eilistä broileria ja salaattia
Iltakahvin kanssa 1 keksi
Illalla marjasmoothie rahkajugurttiin ja ehkä yksi itsetehty porkkanasämpylä juustolla
Sunnuntailounaalta jäänyttä takavuosien juhlaruokaa: kunnon frettipaistia.
”Kuumenna paistinpannu ja loruta siihen öljyä. Paistele fretin osia niin, että ne saavat ruskistuneen paistopinnan. Lado palaset uunipataan ja ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.
Kuori neljä porkkanaa ja leikkaa ne renkaiksi ja kaksi sipulia pieniksi lohkoiksi. Lisää muutama pieni pala palsternakkaa Lisää porkkana-, palsternakka- ja sipulipalat pataan. Kaada lihojen päälle vettä niin että ne peittyvät.
Laita pata 200 asteiseen uuniin ja anna olla siellä noin 2 tuntia, laske lämpöä tämän jälkeen 180 asteeseen ja hauduta kannen alla 1,5-2 tuntia.
Kun liha alkaa irrota luista, lisää runsas desilitra kermaa ja sekoittele. Laita vielä 150 asteeseen ja anna olla noin 45 min.”
Vierailija kirjoitti:
Kaurapuuroa marjoilla, siskonmakkarakeittoa ja ruisleipää, proteiinirahkan.
... päivälliseksi uunilohta, muusia, kasviksia ja kermaviilikastiketta
Tattaripuuroa, 3 omenaa, banaanin. Maitokahvia. Ison palan itsetehtyä kaalipiirakkaa.
Kulinaristi kirjoitti:
Sunnuntailounaalta jäänyttä takavuosien juhlaruokaa: kunnon frettipaistia.
”Kuumenna paistinpannu ja loruta siihen öljyä. Paistele fretin osia niin, että ne saavat ruskistuneen paistopinnan. Lado palaset uunipataan ja ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.
Kuori neljä porkkanaa ja leikkaa ne renkaiksi ja kaksi sipulia pieniksi lohkoiksi. Lisää muutama pieni pala palsternakkaa Lisää porkkana-, palsternakka- ja sipulipalat pataan. Kaada lihojen päälle vettä niin että ne peittyvät.
Laita pata 200 asteiseen uuniin ja anna olla siellä noin 2 tuntia, laske lämpöä tämän jälkeen 180 asteeseen ja hauduta kannen alla 1,5-2 tuntia.
Kun liha alkaa irrota luista, lisää runsas desilitra kermaa ja sekoittele. Laita vielä 150 asteeseen ja anna olla noin 45 min.”
Varmasti hyvää mutta törkeän kallista. Mutta sunnuntain juhlalounashan tuo olikin. Arkeen sopivan edullisen version saa kun korvaa fretin oravalla. Maku on vähintäänkin yhtä hyvä!
Kaurapuuroa ja banaanin. Lounaaksi varmaan taboulé, siihen ois kaapissa ainekset.