Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mehun keittäminen

Vierailija
29.07.2021 |

En ole koskaan mitään mehuja tehnyt, joten en tiedä. Jos keitän mehua, tuleeko siitä pulloon siis valmista mehua vai tiivistettä? Esimerkiksi jos tekee tämän ohjeen mukaan:

https://www.dansukker.fi/fi/resepteja/keitetyn-mehun-perusohje

Kiitos.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiivistettä.

Vierailija
2/6 |
29.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauhea tuon sokerin määrä. Voiko pitää paikkansa??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kauhea tuon sokerin määrä. Voiko pitää paikkansa??

Minä en tiedä sokerin määrästä, en tosiaan ole koskaan tehnyt mehua itse. Onko olemassa joku parempi ohje, vähemmän sokerinen? Eikös siinä saa jo kamalasti kaloreita jos juo itse tekemää mehua pitkin talvea jos se kerran ui sokerissa? Ap

Vierailija
4/6 |
29.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän sitä laimennetaan, turhaan keuhkoatte.

Vierailija
5/6 |
29.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aiotko pakastaa mehun vai säilyttää jääkaapissa? Jos pakastat, niin sokeria voi laittaa huomattavasti vähemmän.

Vierailija
6/6 |
29.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Surkea ohje tuo kun ei viitsitä sanallakaan mainita että lopputulos on tiiviste. Mun mielestä kalliit marjat menee tavallaan hukkaan mehustamalla.