Missä olet syönnyt paskinta pitsaa?
Kommentit (53)
Don Papa Lappeenrannassa. Yleensä p askankin pizzan saa alas, mutta tämä meni roskiin. Niin ei ole käynyt edes ripulikebuloiden kohdalla, jossa on kännissä ottanut jonkun hirveän pizzan.
Tässä pohja oli kuin kuivunut tortillalätty. Täytteitä minimaalisesti ja ne eivät maistuneet oikein miltään. Kerrassaan hirvittävä kokemus.
Kerran Heinolassa eräässä ravintolassa ruokalista oli niin täynnä kirjoitusvirheitä, että oli vaikea saada selkoa että mitä on tilaamassa. Pitsani yksi ainesosa oli ”tusto”. Se paljastui sitten tuplajuustoksi tai ehkä enemminkin triplajuustoksi. Oli niin juustoisa pitsa, ettei pystynyt syömään.
Itse tehtynä, kotona. Aina ei onnistu, ainakaan jos laittaa vahingossa liikaa suolaa.
Itse oon tehnyt parhaimman pitsan mitä oon syönyt ja itse myös sen surkeimman :D
Venetsiassa. Kämmenen kokoinen kuiva lätty tomaattikastikkeella jossa päällä multaista rucolaa. Siis ei mitään muuta. Tämä upeus olisi maksanut 23e. En maksanut ja sain italiankielisen molotuksen päälleni joka hiljeni suomalaisella perkeleellä ja huudolla. Hermo menee kerran 10 vuoteen ja sen sai San Marcos silloin kuulla.
Uuden Summan Summan baarissa ja Haminan Kotipizzassa, jotenkin sellainen hämärä muistikuva että olis olleet peti samat tytöt pitäjänä.
Pizzat oli liian raakoja. Pihvi saa olla medium miinus, mutta pizzan pitäis olla kyllä kunnolla ruskistunut pohjasta.
Weeruskassa 🤮
Helsingin Alppilassa.
Xtra-pizza, pohja ilman täytettä.
Myllypuron kotipizzassa. Epämuodostuneita ja kärventyneitä pizzoja, maku eri kuin normaalisti, taisivat tehdä ne ihan omilla ohjeillaan...
Joku baari Turussa 2000-luvun taitteessa. Kokki oli varmaan kaatanut suolapurkin pizzaan. No, maistui ainakin olut sen jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Weeruskassa 🤮
Helsingin Alppilassa.
Onko siellä taso huonontunut? N. 10 vuotta sitten söin siellä pitsaa ja oli oikein hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Joku baari Turussa 2000-luvun taitteessa. Kokki oli varmaan kaatanut suolapurkin pizzaan. No, maistui ainakin olut sen jälkeen.
Eli kyseessä oli selvästi harkittu teko.
Roomassa. Yli hinnoiteltu galzone kinkku juusto täytteellä, kostea venyvä ja mauton. Tarjoilija hämmästyi kovin kun pyysimme suolaa ja Tabascoa.
Wienissä vuonna 1991. Pitsa oli ihan raakaa, mutta oltiin 2 ujoa ylioppilastyttöä ekoja kertoja kahdestaan matkoilla, eikä osattu valittaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Weeruskassa 🤮
Helsingin Alppilassa.Onko siellä taso huonontunut? N. 10 vuotta sitten söin siellä pitsaa ja oli oikein hyvää.
Oli ennen ihan hyvät🍕
Olimme syömässä 2019,
Kyllä oli pettymys.
En kyllä suosittele.
Vierailija kirjoitti:
pitsa on aina pahaa, sellanen "taikinaruoka"
Pitza on lähinnä lasten vielä keskeneräiselle makuaistinkehitykselle sopivaa ruokaa.
pitsa on aina pahaa, sellanen "taikinaruoka"