Mikä on suuritöisin ruoka, mitä olet tehnyt?
Kommentit (31)
Kerran tein itse pizzaa. Ihan hirveä työ.
Kaalikääryleet. Kerran tein ja meinas kyllä loppua kädet kesken. Todella hyviähän ne on.
Ohraryynivelli, sekoitin yli 5 tuntia, että väri muuttui vaaleanpunaiseksi. Maku sama kuin nopeammin tehdyssäkin, no ehkä hieman samettisempi.
Jännä että kaalikääryleet on kaikkien inhokkiruoka, mutta niin niitä vaan tehdään. Jos se on vaikeaa sen on pakko olla hyvää.
Saarioisten roiskeläppä. Erehdyin lämmittämään mikrossa.
Lihakeitto. Aloitan sahaamalla peuranjalat patakokoisiksi.
Kaalikääryleet, karjalanpiirakat, laatikot jouluksi kun alkaa juuresten kuorimisesta, mitä näitä on? Nyt harvoin itselle viitsin.
Perunamuusi. Kyllä siihen sellanen kolmisen tuntia menee.
Vierailija kirjoitti:
Kaalikääryleet, karjalanpiirakat, laatikot jouluksi kun alkaa juuresten kuorimisesta, mitä näitä on? Nyt harvoin itselle viitsin.
Eihän juuresten kuorimunen tai laatikot ylipäätään ole mikään homma!
Raviolit. Täyte, taikina, näpräys. Menee hermo!
Sama karjalapiirakat.
Vierailija kirjoitti:
Jännä että kaalikääryleet on kaikkien inhokkiruoka, mutta niin niitä vaan tehdään. Jos se on vaikeaa sen on pakko olla hyvää.
Kaikkien? Sulla lienee suppeat piirit.
Kaalikääryle on gourmet-herkku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jännä että kaalikääryleet on kaikkien inhokkiruoka, mutta niin niitä vaan tehdään. Jos se on vaikeaa sen on pakko olla hyvää.
Kaikkien? Sulla lienee suppeat piirit.
Kaalikääryle on gourmet-herkku.
toki, samalla tavalla kuin porkkanalaatikko on paras juttu joulussa.
Ajallisesti varmaan pizza ja pataruoat. Pizzataikinan teen edellisenä päivänä kohoamaan ja esim. karjalanpaistin laitan aikaisin aamulla uuniin ja se saa olla siellä iltaan asti. Karjalanpiirakoissa taas on itsessään hommaa enemmän mutta ajallisesti niiden tekeminen on kuiteniin edellämainittuja enemmän. Sama juttu kaalikääryleiden kanssa.
Niin jo ja Ramenin ja Pho-keiton liemien teko on myös aikaa vaativia.
Lasagne ns. "pitkästä tavarasta" siis pastalevyistä alkaen itsetehtynä.
Silti kannatti.
Hapanjuurileipä. Tai oikeastaan sen hapanjuuren tekeminen, sillä sen valmistuminen kesti pari viikkoa ja isot määrät ylimääräistä "juurivelliä" kippasin biojätteeseen prosessin aikana. Leivän leipomiseen menee aikaa, mutta ei se ole suuritöinen.
Vierailija kirjoitti:
Kerran tein itse pizzaa. Ihan hirveä työ.
Tää oli vitsi? olihan? :D
Miten siihen pizzaan saa kulumaan aikaa, jollei mukaan lasketa taikinan makuuttamista jääkaapissa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerran tein itse pizzaa. Ihan hirveä työ.
Tää oli vitsi? olihan? :D
Ei varmaan oo vitsi. Mäkin oon tehnyt pizzaa pitkällä kaavalla, tuntitolkulla tehnyt tomaattisoseet, kunnon pohjan ja oliiviöljyt sinne, menee aikaa vaikka kuinka. Todella suuritöinen mutta hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jännä että kaalikääryleet on kaikkien inhokkiruoka, mutta niin niitä vaan tehdään. Jos se on vaikeaa sen on pakko olla hyvää.
Kaikkien? Sulla lienee suppeat piirit.
Kaalikääryle on gourmet-herkku.toki, samalla tavalla kuin porkkanalaatikko on paras juttu joulussa.
No mulla se on lanttulaatikon kanssa aika korkealla. Onko sulla vaikeuksia ymmärtää että ihmiset on erilaisia? Mun tekemät kaalikääryleet on mieheni suurimpia herkkuja.
Kaalikääryleet. Teen vain kerran vuodessa juuri työläyden takia. Silloin teenkin niin paljon, että voin pakastaa myöhempää herkuttelua varten. Ovat oikeastaan parempia pakastamisen jälkeen.