Haluaisin pistää pystyyn oikein vanhan ajan nakkikioskin
Siellä myytäisiin niiden höyrynakkien lisäksi kunnon lihapiirakoita. Siellä ei lämmitettäisi mitään mikrossa.
Hampurilaisia, nakkisämpylöitä (ei ole hodari), grillimakkaroita, porilaisia, makkaraperunoita, lihapullia+muusia ym. perinteisiä herkkuja. Kaikilla mausteilla! Saattaisin paistella lettujakin.
Se olisi ehkä tällainen kuin oli Grilli 21 Jyväskylässä. 💚
Kommentit (264)
Onnea vaan. Lykkäät kätesi paskaan.
Ei taida enää nakit ja lihapiirakat kelvata
Vierailija kirjoitti:
Sijainti ratkaisee menestymisessä paljon. Ja tietysti tuotteet.
Ja hinta, mikä on aina liikaa.
Kyllä on taas kanustavia kommentteja... Lihis parilla nakilla ja/tai sipuliteesiivulla on suurin herkkuni. Graavilohen ohella.
Ette lannista minua. On paljon sitäkin ikäluokkaa, jotka kaiholla muistelee nakkikioskeja.
ap
Nykynuoret istukoot edelleen kansainvälisten pikaruokaketjujen puljuissa.
Vierailija kirjoitti:
Ette lannista minua. On paljon sitäkin ikäluokkaa, jotka kaiholla muistelee nakkikioskeja.
ap
kyllä, nimenomaan muistelee mutta eivät enää käytä vaikka niitä olisi
Paluu entiseen olisi raikas tuulahdus nykyiseen kebabkulttuuriin. Mikäli olet tosissasi niin onnea matkaan.
Vierailija kirjoitti:
Paluu entiseen olisi raikas tuulahdus nykyiseen kebabkulttuuriin. Mikäli olet tosissasi niin onnea matkaan.
kuka kämäisiä makkaroita ostaisi kun on kunnon kepabbiakin
Vierailija kirjoitti:
Paluu entiseen olisi raikas tuulahdus nykyiseen kebabkulttuuriin. Mikäli olet tosissasi niin onnea matkaan.
Olen minä tosissani. Olen miettinyt tätä jo kauan.
ap
Grilli 21 vietiin pois Jyväskylästä.
https://i.media.fi/incoming/u7bx74-6109111.jpg/alternates/FREE_1440/610…
Samoin Asemagrilli (ihan paras) piti hävittää eikä siihen paikalle tullut mitään. Pelkkää asfalttia.
Vierailija kirjoitti:
Grilli 21 vietiin pois Jyväskylästä.
https://i.media.fi/incoming/u7bx74-6109111.jpg/alternates/FREE_1440/610…
Samoin Asemagrilli (ihan paras) piti hävittää eikä siihen paikalle tullut mitään. Pelkkää asfalttia.
Montako kertaa kuukaudessa kävit Asemagrillillä?
Vierailija kirjoitti:
Kyllä on taas kanustavia kommentteja... Lihis parilla nakilla ja/tai sipuliteesiivulla on suurin herkkuni. Graavilohen ohella.
Lihikseen makkaraa ja graavikalaa - mahtaa olla herkkua?
Anna palaa, Suomi tarvitsee lisää yrittäjiä. Minulle ainakin maittaa hyvä ja aito grillisapuska. Onnea haaveillesi!
Ehdottomasti sitten aitoja vanhanajan kuorellisia nakkeja eikä mitään soija- tai nitriittijauhonakkeja.
Vierailija kirjoitti:
Onnea vaan. Lykkäät kätesi paskaan.
Haluaisin kuitenkin kokeilla. Elinkeinoa siitä ei tulisi.
ap
Alkoipas tehdä mieli oikein kunnon snagariannosta :)
Ruotsissa myytiin 70-luvulla yleisötapahtumissa "Korveja" , siinä oli ihan tavallinen pitkulainen vehnäsämpylä jonka sisällä maukas lämmitetty kuorellinen nakki, eikä maksanut paljon. Pikkunälkään kelpasi sinapin, ketsupin ja kurkkusalaatin kanssa. No hot dogeistahan noi tietysti menee mutta ruotsalainen termi oli silloin "Korv".
Vierailija kirjoitti:
Ruotsissa myytiin 70-luvulla yleisötapahtumissa "Korveja" , siinä oli ihan tavallinen pitkulainen vehnäsämpylä jonka sisällä maukas lämmitetty kuorellinen nakki, eikä maksanut paljon. Pikkunälkään kelpasi sinapin, ketsupin ja kurkkusalaatin kanssa. No hot dogeistahan noi tietysti menee mutta ruotsalainen termi oli silloin "Korv".
Varm korv. Ja myydään edelleenkin kojuissa ja kärryissä kadun varsilla.
Sijainti ratkaisee menestymisessä paljon. Ja tietysti tuotteet.