Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Raparperikiisselissä "tikkuja", mitä ihmettä?

Vierailija
09.08.2009 |

Mistä voi johtua, kun raparperikiisseliin jäi kovia "tikkuja", ihan kuin pieniä ruotoja? Tehty on monet monet kerrat ennenkin, eikä koskaan aikaisemmin vastaavaa ongelmaa.



Kuorittu oli ennen kattilaan laittamista. Ja keitetty tarpeeksi.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
10.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niistä tulee vähän puumaisia.

Vierailija
2/4 |
10.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niistä tulee vähän puumaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
10.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

raparperi on alkukesän juttu

Vierailija
4/4 |
10.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

terv. ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän seitsemän