Kouvolan picknik ravintolassa altistuttu koronalle 31.3. Mitwn
Tämä on mahdollista?? Eikö ravintolat ole kiinni? Lähde Kouvolan Sanomat
Kommentit (12)
Vierailija kirjoitti:
Ulos saa myydä.
Joo mutta altistus vaatii 15 minuutin sisälläolon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ulos saa myydä.
Joo mutta altistus vaatii 15 minuutin sisälläolon.
No tuskinpa sitten on kukaan edes altistunut. Ihmettelin muutenkin sitä ilmoitusta, kun siitähän voisi varmaan olla tyypin henkilöllisyys selvitettävissä. Työpaikka, kodin sijainti ja tapa kulkea työmatkoja, kaikki käytännössä kerrottu kaikille. Erikoista.
Tai miten se sitten ajatellaan, että kuka altistuu. Jos ja kun tää on selvästi ollut Picnicin työntekijä niin ehkä siinä ei vaadita 15 minuutin oleskelua.
Hirvee haloo oli myös Kouvolassa jostain isoista hautajaisista eikä ole jatkotartunnoista kuulunut mitään
Jos olisin kyseisessä ravintolassa asioinut niin enpä näkis kauheeta riskiä
Kas kun ei tämän työntekijän nimeä julkaistu
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ulos saa myydä.
Joo mutta altistus vaatii 15 minuutin sisälläolon.
No tuskinpa sitten on kukaan edes altistunut. Ihmettelin muutenkin sitä ilmoitusta, kun siitähän voisi varmaan olla tyypin henkilöllisyys selvitettävissä. Työpaikka, kodin sijainti ja tapa kulkea työmatkoja, kaikki käytännössä kerrottu kaikille. Erikoista.
Siinä lähellä on rokotuspiste ja siellä on päivän aikana paljon ihmisiä ihan vaan oleilemassa.
Vierailija kirjoitti:
Hirvee haloo oli myös Kouvolassa jostain isoista hautajaisista eikä ole jatkotartunnoista kuulunut mitään
Miten ne jatkotartunnat voisi tietää kun ei kukaan edes tiedä ketä siellä oli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ulos saa myydä.
Joo mutta altistus vaatii 15 minuutin sisälläolon.
Etkö ole vielä kuullut esimerkiksi brittimuunnoksesta, joka tarttuu paljon nopeammin? Turha kelloa tuijotella sisällä ollessa, ei virus tunnista minuutteja.
Kun se työntekijä on ollut siellä sisällä tuntikausia, siellä on niitä viruksia ilmassa reilusti. Lisäaltistusta tuo se, että työntekijä on luultavasti myös valmistanut asiakkaiden ruokaa.
Ulos saa myydä.