Monitumainen lihanpala- grilliin? vai mihin
Kommentit (15)
porsaan liha kyseessä
tämä voi tietty johtua niistä antibiooteista ja hormooneista jota lihalle on syötetty aiemmin
porsaan liha kyseessä
tämä voi tietty johtua niistä antibiooteista ja hormooneista jota lihalle on syötetty aiemmin
Tumathan ei näy paljaalla silmällä.
Mistä sä tumat lihasta näät? Ei nyt kokkitäti ymmärrä, valaise ihmeessä. Vai onko kyse monituumaisesta, tyyliin television tuumat...
lihassolut muuten ok, mutta monitumaisuutta. siinä selitys teille
lihassolut muuten ok, mutta monitumaisuutta. siinä selitys teille
niin luulisi olevan myös tietämystä siitä, että poikkijuovaiset lihassyyt OVAT monitumaisia...
infosta jos tämä on totta.
normaalisti ompelen mikroskoopin avulla perhosen siipiä keräilyalustoihin. et ei ole tuttua mokkaa mulle tää lihan analyysi
Päivän hauskin ketju, mä räkätän vedet silmissä. Ainoastaan av:lla emäntä tutkii lihaklöntistäään tumatilanteen. Tästä tulee legenda :)
Onko Jamie Oliverin mallistoon kenties tulossa trendikäs mikroskooppi, jotta tumia ja solurakenetta muuteskin voi siinä muiden pikkukiireiden ohella äitylit tutkia :)
infosta jos tämä on totta.
Ne syntyy usean kantasolun liittyessä yhteen ja siksi ovat monitumaisia (ja isoja vrt muut solut)
No ap, miten se monitumaisuus vaikuttaa sihen valmistustapaan. Siis miksi kysyt grilliin vai?
Onko niillä tuumien määrällä joku vaikutus millanen on lopputulos? Tää on kyllä ehkä kuukauden paras, mä oon kanssa nauranut ihan vedet silmissä.
vaikka monitumainen uunipossu, cayanne mausteinen monitumainen grillipossu tai monitumainen possuwokki?
montaa tumaa kerrallaan! Yksi vaan per pala! Äärimmäisen tärkeää.
jokaisessa solussa on tuma. jos lihaklöntissä on enemmän kuin yksi solu, on siinä silloin useampi tumakin. Yksi solu ei kyllä veisi minun ruokahaluani....mielummin syön monitumaisen paistin kuin vain yhden solun.
ettei olis ollu esim. sikainfluenssan oireisto..
miten sinä sen tumatkin olet laskenut?