Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Monitumainen lihanpala- grilliin? vai mihin

Vierailija
31.05.2009 |

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

miten sinä sen tumatkin olet laskenut?

Vierailija
2/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

porsaan liha kyseessä

tämä voi tietty johtua niistä antibiooteista ja hormooneista jota lihalle on syötetty aiemmin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

porsaan liha kyseessä

tämä voi tietty johtua niistä antibiooteista ja hormooneista jota lihalle on syötetty aiemmin

Tumathan ei näy paljaalla silmällä.

Vierailija
4/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä sä tumat lihasta näät? Ei nyt kokkitäti ymmärrä, valaise ihmeessä. Vai onko kyse monituumaisesta, tyyliin television tuumat...

Vierailija
5/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihassolut muuten ok, mutta monitumaisuutta. siinä selitys teille

Vierailija
6/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen kuin valmistaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihassolut muuten ok, mutta monitumaisuutta. siinä selitys teille

niin luulisi olevan myös tietämystä siitä, että poikkijuovaiset lihassyyt OVAT monitumaisia...

Vierailija
8/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

infosta jos tämä on totta.



normaalisti ompelen mikroskoopin avulla perhosen siipiä keräilyalustoihin. et ei ole tuttua mokkaa mulle tää lihan analyysi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päivän hauskin ketju, mä räkätän vedet silmissä. Ainoastaan av:lla emäntä tutkii lihaklöntistäään tumatilanteen. Tästä tulee legenda :)

Onko Jamie Oliverin mallistoon kenties tulossa trendikäs mikroskooppi, jotta tumia ja solurakenetta muuteskin voi siinä muiden pikkukiireiden ohella äitylit tutkia :)

Vierailija
10/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

infosta jos tämä on totta.

Ne syntyy usean kantasolun liittyessä yhteen ja siksi ovat monitumaisia (ja isoja vrt muut solut)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ap, miten se monitumaisuus vaikuttaa sihen valmistustapaan. Siis miksi kysyt grilliin vai?

Onko niillä tuumien määrällä joku vaikutus millanen on lopputulos? Tää on kyllä ehkä kuukauden paras, mä oon kanssa nauranut ihan vedet silmissä.

Vierailija
12/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaikka monitumainen uunipossu, cayanne mausteinen monitumainen grillipossu tai monitumainen possuwokki?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

montaa tumaa kerrallaan! Yksi vaan per pala! Äärimmäisen tärkeää.

Vierailija
14/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jokaisessa solussa on tuma. jos lihaklöntissä on enemmän kuin yksi solu, on siinä silloin useampi tumakin. Yksi solu ei kyllä veisi minun ruokahaluani....mielummin syön monitumaisen paistin kuin vain yhden solun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
31.05.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ettei olis ollu esim. sikainfluenssan oireisto..