Mies saa kohta herkkuruokaa - kaurakermaista poronkäristystä ja kanaliemikuutioilla maustettua riistä
Kommentit (61)
Säälin miestäsi. Poronkäristys pilattu kaura"kermalla". Pilattu hyvä raaka-aine. Häpeä!
Meillä syötiin ranskankermalla, suolalla ja tiloilla maustettua uunilohta, perunoita ja vihersalaattia.
Emma K. kirjoitti:
Säälin miestäsi. Poronkäristys pilattu kaura"kermalla". Pilattu hyvä raaka-aine. Häpeä!
Kyllä siis tavallinen poronkäristys (poronliha, suolaläski, voi, suola, ehkä muutama maustepippuri ja nesteeksi olut tai vesi) on parasta ja muusin, ei muussin kanssa. Poronkäristys ei tarvitse mitään ylimääräistä sotkemista.
Miksi pilaat ruoan palmuöljysotkulla? Jos vaikka kerran viikossa käyttää aitoa kermaa niin tuoko se ongelmia? Ei.
Vierailija kirjoitti:
Meillä syötiin ranskankermalla, suolalla ja tiloilla maustettua uunilohta, perunoita ja vihersalaattia.
...tillillä, ei tiloilla....
Menee hyvä poro täysin hukkaan jo pelkästä noilla lisukkeilla.
No meillä syödään intialaista voikanaa. Basmatiriisin kanssa. Lisukkeena salaatti.
miksi poronkäristys pitää pilata kermalla? Siihen ei kuulu oikea, eikä feikkikerma.
Onko siinä kaurakermassa 10% kauraa?
Hirven sisäfilepihvi, timjamiperunat ja pippurikastike.
Vierailija kirjoitti:
Emma K. kirjoitti:
Säälin miestäsi. Poronkäristys pilattu kaura"kermalla". Pilattu hyvä raaka-aine. Häpeä!
Kyllä siis tavallinen poronkäristys (poronliha, suolaläski, voi, suola, ehkä muutama maustepippuri ja nesteeksi olut tai vesi) on parasta ja muusin, ei muussin kanssa. Poronkäristys ei tarvitse mitään ylimääräistä sotkemista.
No ei missään nimessä maustepippuria. Korkeintaan mustapippuria.
Nimenomaan maustepippureita ja merisuolaa. Ei muita mausteita käristykseen
Eikä myöskään kermaa
Mummonmuusiin tehty muusijauhelihavuoka reilulla kirnuvoi-pläjäyksellä ja kaaliraastetta. Ei tosiaan mikään gourmee tänään :)
Pororukka, kasvatti ikänsä jäkälää mutustelemalla maukasta puhdasta lihaa ja henkensä heitettyään päätyi johonkin kaura-öljysotkuun lillumaan.
Vierailija kirjoitti:
Mummonmuusiin tehty muusijauhelihavuoka reilulla kirnuvoi-pläjäyksellä ja kaaliraastetta. Ei tosiaan mikään gourmee tänään :)
Jahas. Pitäisikin aloittaa muusin teko. Hajenkin perunat tähän, että pääsee kuoriin ..
Sincc
Vierailija kirjoitti:
Miksi pilaat ruoan palmuöljysotkulla? Jos vaikka kerran viikossa käyttää aitoa kermaa niin tuoko se ongelmia? Ei.
Kautakermassa ei ole palmuöljyä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi pilaat ruoan palmuöljysotkulla? Jos vaikka kerran viikossa käyttää aitoa kermaa niin tuoko se ongelmia? Ei.
Kautakermassa ei ole palmuöljyä.
On
Naudanpaistia (nauta oli nimeltään Papunen)+ paistikastiketta, röstiperunoita, uunijuureksia, salaattia. Kermaa käytän ruuassa aika harvoin enkä koskaan palmuöljyllä jatkettua.
Mitä teillä syödään tänään?
Ap