Minkälaisen ruoan kanssa syötte naanleipää
Löysin tämän leivän ohjeen, mutta olisi mukava tietää millaisen ruoan kanssa tätä olisi hyvä syödä.
Kommentit (20)
Joku intialaistyyppinen ruoka missä on paljon kastiketta. Raitakastike on hyvä siihen lisäksi. Tykkään kyllä naanleivästä myös ihan sellaisenaan.
Parasta erilaisten curry ruokien kanssa, syödään käsin leipää käyttäen.
Ihan parasta jos on jotain mihin dipata, herkullista myös lämpimänä ihan voilla.
Kruskan kanssa yleensä meillä syödään.
Joko jonkun itämaistyylisen keiton kanssa tai sitten oikeastaan omana ruokalajiaan, muutaman hyvän "soossin" kanssa. Se on kuitenkin melkoisen täyttävää ruokaa ja esim. hummuksen tai raitakastikkeen kanssa tosi tuhtiakin.
Mun luona käy yks pakistanilainen vanhempi herra.
Hän laskee siemennesteensä naan leivälle, käärii sen rullalle ja syöttää minulle.
Tämä on kuulema ainoa tapa, jolla se ei hänen uskontonsa mukaan ole aviorikos.
Ihme ulkomaalisia ruokia miksi ei enää kellekkään kelpaa perusuomalaiset pitsa kepapi vaan pitää olla muka jotain hienoa intialaista!
Ihan minkä vaan! Vaikka suomalaisen kaalikeiton kanssa tai intialaisen ruuan kansaa tai teen kera tai hummuksen kanssa jne. Kuule, ihan oma mielikuvitus on rajana!
Itse nautin suomalaisesta ruuasta, joka ennakkoluulottomasti ottaa uusia ideoita maailmalta ja tekee omat fuusionsa! ❤
Ruisleipä on ainoata leipää. Mikä edes on Naan, joku Naantalin paikallispitko.
Vierailija kirjoitti:
Kruskan kanssa yleensä meillä syödään.
Hei, voitko ystävällisesti kertoa mitä on kruska? Kiinnostaa! :)
Harmi kun ruisleipä on niin luksustuote. Olisi takuuvarma hitti Intiassa ja muualla.
Kiitos vastauksista. Uusi maailma taisi aueta. Nyt ihmettelemään näitä uusia sanoja resepteissä.
Savor the rich, slow-cooked Haleem at Khan Gi Restaurant, made with a perfect blend of meat, lentils, and spices. A wholesome, hearty dish that brings you the true flavors of Pakistan.
Salaatin. Naan on niin täyttävää.
Ihan minkä tahansa. Lihapadan, kasvispadan, hummuksen, kinkun ja juuston.
Ei kai tuolle sääntöä ole; mikä vaan maistuu.
Savor the rich, slow-cooked Haleem at Khan Gi Restaurant, made with a perfect blend of meat, lentils, and spices. A wholesome, hearty dish that brings you the true flavors of Pakistan.
Vierailija kirjoitti:
Salaatin. Naan on niin täyttävää.
Ei ole sen täyttävämpää kuin mikään muukaan leipä.
Vierailija kirjoitti:
Joko jonkun itämaistyylisen keiton kanssa tai sitten oikeastaan omana ruokalajiaan, muutaman hyvän "soossin" kanssa. Se on kuitenkin melkoisen täyttävää ruokaa ja esim. hummuksen tai raitakastikkeen kanssa tosi tuhtiakin.
Mikä on sooosssi?
Nepalilaisen tai intialaisen. Joku mausteinen kastike ruoassa.