Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymys ruokatietäjille

Vierailija
13.01.2021 |

Miksi maitopohjaisiin ruokiin käsketään laittaa suola vasta kypsennyksen loppuvaiheessa? Pilaako liian aikaisin laitettu suola ruuan jotenkin, tarttuuko se helpommin pohjaan tms?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
13.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maitopohjainen ruoka voi juoksettua, jos suola lisätään liian aikaisin.

Vierailija
2/4 |
13.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun maitopohjaiset ruokani eivät ole koskaan juoksettuneet, vaikka olen lisännyt suolaa miten milloinkin. En usko, että asialla on mitään väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
13.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Resepteissä voi olla yleisesti se, että ruoka maustetaan vasta lopussa.

Vierailija
4/4 |
13.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maito palaa pohjaan jos suolan laittaa alkuvaiheessa. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kuusi