Meetvursti ilman hevosenlihaa ei ole kunnon meetvurstia.
Se on huonoa meetvurstia, kyllä siinä nyt heppaa pitää olla.
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Suomessa niissä ei ole. Koita kestää.
On.
Venäläinen meetvursti nimellä, vilkaisee pakkauksen taakse, niin hevosenliha lukee.
Aivan totta. Hyvää onneksi saa myös suomesta, eikä maksa paljon.
On niissä joissain, mutta se ei ole varmaankaan suomalaista lihaa.
Kyllä vähän epäilyttää "eu:n alueella teurastettu" liha.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Suomessa niissä ei ole. Koita kestää.
On.
Venäläinen meetvursti nimellä, vilkaisee pakkauksen taakse, niin hevosenliha lukee.
"Sianliha (EU), hevosenliha (EU ja ei EU), silava (EU), "
Ei ole montaa vuotta kun oli joku hevosenlihakohu? Oliko romania tms. ja lääkittyjä hevosia?
Minä syön vain sellaista metua, jossa on yksisarvista.
Vielä parempaa on se hevosen kylmäsavupaisti, joka on alle puolet kylmäsavuporon hinnasta.
Mikäs eläiin se muuten tuo meetwusrsti on? Ei ole ainakaan mato onkeen koskaan tollasta tarttunu.
Metwursti on hyvää, ja hevosmetwursti on parasta.
Vierailija kirjoitti:
Ei ole montaa vuotta kun oli joku hevosenlihakohu? Oliko romania tms. ja lääkittyjä hevosia?
Se kohu taisi olla, kun joku oli...hui kauhistus, syöttänyt briteille hevosenlihaa.
Nämä tuon maan sankarit matkustavat Lappiin ja itkevät, kun heille yrittää syöttää rakasta Petteri Punakuonoa.
Joskus muinoin hevonen oli Suomessakin niin "koskematon", että niitä ei teurastettu kuin pahimman nälänhädän aikana, jos silloinkaan. Pidettiin lähes kannibalismin veroisena.
Mutta raipanjälki pitää näkyä, muuten ei ole ehtottomasti vaatimukset täyttävää lihaa, josta ei purnata.
Suomessa niissä ei ole. Koita kestää.