Saako air fryerilla samanmakuisia ranskalaisia kuin friteerauskeittimellä?
Kommentit (23)
Saa vai ei? Onko air fryerilla valmistetut kuivan makuisia? Haluaisin sellaisia grillin ranskisten makuisia.
Ei saa. Niistä tulee ennemminkin sellaisia uunissa lämmitetyn oloisia.
Vierailija kirjoitti:
Ei todellakaan saa
Mutku mä haluun!
Ei saa. Se ei ole rasvakeitin, joten siitä jää rasvan tuoma omanlaisensa rapsakkuus pois, samoin kuin käristyneen rasvan aromit.
Hyviä ne air fryerillä tehdut ranskikset on, mutta tosiaan enempi sellaisia uuniranskalaisia.
Jos jätät sen aineksen, mistä se maku tulee, pois, niin kuvitteletko saavasi saman makuisia, oikeasti?
Vierailija kirjoitti:
Ei saa. Se ei ole rasvakeitin, joten siitä jää rasvan tuoma omanlaisensa rapsakkuus pois, samoin kuin käristyneen rasvan aromit.
Hyviä ne air fryerillä tehdut ranskikset on, mutta tosiaan enempi sellaisia uuniranskalaisia.
Kiitos tiedosta. Uuni minulla jo onkin, joten hankin tuon rasvakeittimen. Pitääkö siihen olla joku tietty öljy mitä käytetään?
Vierailija kirjoitti:
Jos jätät sen aineksen, mistä se maku tulee, pois, niin kuvitteletko saavasi saman makuisia, oikeasti?
Eikö siinä jossain mainoksessa sanottu että kuin upporasvassa paistetut?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos jätät sen aineksen, mistä se maku tulee, pois, niin kuvitteletko saavasi saman makuisia, oikeasti?
Eikö siinä jossain mainoksessa sanottu että kuin upporasvassa paistetut?
Kun mainoksessa jotain sanotaan, niin sen täytyy olla fakta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei saa. Se ei ole rasvakeitin, joten siitä jää rasvan tuoma omanlaisensa rapsakkuus pois, samoin kuin käristyneen rasvan aromit.
Hyviä ne air fryerillä tehdut ranskikset on, mutta tosiaan enempi sellaisia uuniranskalaisia.
Kiitos tiedosta. Uuni minulla jo onkin, joten hankin tuon rasvakeittimen. Pitääkö siihen olla joku tietty öljy mitä käytetään?
Mobil 1 Rally Formula antaa miehekkäimmän maun.
Ihanaa, viikonloppuna saa frittiranskiksia.
Ja mozzarellatikkuja. Uunissa mozzarellat aina tursuavat tikuista ulos ja jää pelkkä kuivahtanut kuori jäljelle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei saa. Se ei ole rasvakeitin, joten siitä jää rasvan tuoma omanlaisensa rapsakkuus pois, samoin kuin käristyneen rasvan aromit.
Hyviä ne air fryerillä tehdut ranskikset on, mutta tosiaan enempi sellaisia uuniranskalaisia.
Kiitos tiedosta. Uuni minulla jo onkin, joten hankin tuon rasvakeittimen. Pitääkö siihen olla joku tietty öljy mitä käytetään?
Mobil 1 Rally Formula antaa miehekkäimmän maun.
Jaa, täytyypä laittaa sitten miehelle tuota.
Vierailija kirjoitti:
Ihanaa, viikonloppuna saa frittiranskiksia.
Ja mozzarellatikkuja. Uunissa mozzarellat aina tursuavat tikuista ulos ja jää pelkkä kuivahtanut kuori jäljelle.
Minäpä saankin viikonloppuna pillua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihanaa, viikonloppuna saa frittiranskiksia.
Ja mozzarellatikkuja. Uunissa mozzarellat aina tursuavat tikuista ulos ja jää pelkkä kuivahtanut kuori jäljelle.Minäpä saankin viikonloppuna pillua.
Kuvittelet vain.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ihanaa, viikonloppuna saa frittiranskiksia.
Ja mozzarellatikkuja. Uunissa mozzarellat aina tursuavat tikuista ulos ja jää pelkkä kuivahtanut kuori jäljelle.Minäpä saankin viikonloppuna pillua.
Ihanko tosi? Minäpä saan joka päivä pillua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei saa. Se ei ole rasvakeitin, joten siitä jää rasvan tuoma omanlaisensa rapsakkuus pois, samoin kuin käristyneen rasvan aromit.
Hyviä ne air fryerillä tehdut ranskikset on, mutta tosiaan enempi sellaisia uuniranskalaisia.
Kiitos tiedosta. Uuni minulla jo onkin, joten hankin tuon rasvakeittimen. Pitääkö siihen olla joku tietty öljy mitä käytetään?
Oon käyttäny Lidlin halvinta rapsiöljyä ja hyvää on tullut. Ohjeissa aina sanotaan että öljy pitäisi siivilöidä joka käytön jälkeen, mutta turhaa touhua tuo on jos paistettavasta ei irtoa öljyyn pahemmin moskaa.
Oon antanu öljyn jäähtyä ilman kantta ja sitten kansi päälle ja kaappiin pimeään. Parikin kuukautta samoilla öljyillä paistelee makkaraperunoita parikin kertaa vikkossa ja olen vain lisännyt uutta öljyä kun tarvinnut.
Sitten voi vaihtaa vaikka kaikki öljyt kerralla, mutta ei niiden kanssa nyt koko ajan tarvitse läträtä jos tekee samantyyppisiä eineksiä, eikä sekaisin jotain kalaa ja muita vuorotellen.
Mihin tarvii friteerauskeitintä yleensäkään. Kattilaan öljyä ajaa saman asian ilman ylimääräisiä vekottimia.
Saa