Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tippaleivät

Vierailija
24.04.2020 |

Köksän tunneilla tehtiin aikoinaan tippaleipiä.
Ne olivat herkullisia.
Siinä tarvittiin kapea kuuman öljyn kestävä lieriö, jonka sisään taikinaa pursotettiin.

Onnistuuko leipien teko ilman tuollaista
sapluunaa?
Olisi kiva taas kokeilla.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
24.04.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä öljy on hyvä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla