Oletteko tehneet kiljua nyt kun on aikaa olla kotona?
Mitä makuja suosittelette? Meillä oli viime kesän manssikoita pakkasessa niin seuraava erä on manssikkakiljua. Kauanko käytätte?
Kommentit (31)
Mies on sisuporukoissa joten tehnyt aina kiljua.
Päärynässä on paljon hedelmäsokeria, sillä käy todella hyvin.
Kaveri oli aikoinaan guru kiljun teossa, 2viikkoa ja ekat kännit.
Ei ihan kiljua mutta kotiviini on vuosien tauon jälkeen käymässä. Sellainen kaupan valmispakkaus punkkua.
Mieshän tuota nyt tekee, kämppä haisee ja paska lentää...
Mieleni tekisi kiljua tämän eristyksen vuoksi.
Otin pontikkavehkeet koekäyttöön, mittarin mukaan 94% ja maku täysin neutraali ilman aktiivihiilellä viimeistelyäkin. Nyt täytyy vaan keksiä mitä teen viidellä litralla pirtua, kun en itse juo teräviä. Kaippa ne kaupaksi menee.
Vierailija kirjoitti:
Otin pontikkavehkeet koekäyttöön, mittarin mukaan 94% ja maku täysin neutraali ilman aktiivihiilellä viimeistelyäkin. Nyt täytyy vaan keksiä mitä teen viidellä litralla pirtua, kun en itse juo teräviä. Kaippa ne kaupaksi menee.
Käsidesimarkkina vetää kuin häkä. Netistä löytyy reseptejä. Teolliset viinatehtaatkin ovat pilanneet pystyyn käsidesivalmistusta pikavauhdilla. Varma bisnes.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Otin pontikkavehkeet koekäyttöön, mittarin mukaan 94% ja maku täysin neutraali ilman aktiivihiilellä viimeistelyäkin. Nyt täytyy vaan keksiä mitä teen viidellä litralla pirtua, kun en itse juo teräviä. Kaippa ne kaupaksi menee.
Käsidesimarkkina vetää kuin häkä. Netistä löytyy reseptejä. Teolliset viinatehtaatkin ovat pilanneet pystyyn käsidesivalmistusta pikavauhdilla. Varma bisnes.
No se, mutta denaturoitua etanolia saa lähimmältä tokmannilta niin halvalla etten tiedä kannattaako sitä kotipolttoisesta tehdä.
Kannattaakin tehdä kiljua niin tulee käyttöä hamstratuille vessapapereille!!
Meillä maustetaan kilju chilillä, kaktusviinaa :)
Kilju on p.askaa. Kyykkyviini on halpaa ja olut yms
Vierailija kirjoitti:
Kannattaakin tehdä kiljua niin tulee käyttöä hamstratuille vessapapereille!!
Kyllä vesikirkkaaksi kirkastettu kilju ihan hyvää tavaraa on. Neutraali maku ja voihan sitä aina maustaa.
Simat on tulilla
Ei kiljua sisällä asunnossa voi tehdä, niin hirveä katku.
Vierailija kirjoitti:
Kilju on p.askaa. Kyykkyviini on halpaa ja olut yms
Enpä tiedä, jos kännit aikoo vetää niin kilju käy paremmin päähän kuin kalja eikä mene maha sekaisin kuten itselläni kaljasta menee eikä aiheuta niin pahaa päänsärkyäkään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kilju on puhdasta.askaa. Kyykkyviini on halpaa ja olut yms
Enpä tiedä, jos kännit aikoo vetää niin kilju käy paremmin päähän kuin kalja eikä mene maha sekaisin kuten itselläni kaljasta menee eikä aiheuta niin pahaa päänsärkyäkään.
Ai kiljusta ei mene vatsa sekaisin? Olet todellinen harvinaisuus.
Ihana kuulla, etten ole ainoa kiljun perään haikailija! Ihan nostalgiamielessä olen ajatellut laittaa porisemaan.
Mies tekee tätä nykyä. Makeat juurekset ovat olleet mm tuosta syystä.