Ravintola teki ruoka-annoksia kaupoille. Makaronilaatikko 20 euroa / kg kaupassa!
Kommentit (184)
Törkeää ylihintaa. Hinta ei selity millään mielestäni. Makaronilaatikossa ylivoimaisesti suurin ainesosa on kuitenkin lähes ilmainen makaroni, oli sen laatikon tehnyt vaikka viiden tähden Michelin ravintola.
Vihon viimeinen ruoka mitä ostaisin valmiina.
Vierailija kirjoitti:
Törkeää ylihintaa. Hinta ei selity millään mielestäni. Makaronilaatikossa ylivoimaisesti suurin ainesosa on kuitenkin lähes ilmainen makaroni, oli sen laatikon tehnyt vaikka viiden tähden Michelin ravintola.
Eiköhän se henkilökulu vaikuta hintaan?
Pari euroo tulee kotona tehdyn laatikon hinnaksi, laskin tuossa. Halvin jauheliha taitaa olla 2,08 e/400 g Prisman sikanauta. Sama hinta Lidlissä.
Vierailija kirjoitti:
Tee itse jos on liian kallista sinulle. Valitatko normaalistikin siitä että ravintolaruoka maksaa enemmän kuin itse tehty?
Makaroonilaatikko ravintolaruokaa? Mä en ostais tuota vaikka olis 2€. On siinä vehnällä hintaa :D
Ihmiset näköjään ovat keksineen hyvän bisneksen näin hädän hetkellä. Laitosruualta tuo näyttää. Jotain mitä annettaisiin amerikkalaisessa vankilassa. Kutsukaa Mark Twain maistamaan tuota ja tekemään youtube video tuosta.
Ei hemmetti😂 Kyllä pitää olla tyhmä että maksaa makaronilaatikosta tuollaisen hinnan. Ehkä täällä etelä-Suomessa ollaankin tyhmiä.
Pirhanan kallista. No, menkööt konkkaan ihan rauhassa, not my problem.
hyvä kommentti joltain skotilta
Hang on. Is that macaroni casserole for €10.25? Does it come with a chef included in the price to cook it at my house?
Tota vois tuunata jollain tuorejuustolla tmsellasella.
Ensin valitetaan kun yrittäjät itkevät kun asiakkaat katoavat. Nyt kun yrittäjä yrittää pitää työntekijänsä töissä ja ravintolansa pystyssä, niin nillittäjän hinnasta. Mikään ei kelpaa?
Jos raaka-aineet ovat jotenkin parempia, esim. liha muuta kuin nautaa tai sikaa, niin sitten ehkä ymmärtäisin hinnan. Nyt ei vaan voi vyöryttää kaikkia muita kustannuksia ihan perusruoalle ja ennemminkin kohtuuhintaisen ruoan suuremmalla myyntimäärällä tulisi voittoa.
Vierailija kirjoitti:
Pari euroo tulee kotona tehdyn laatikon hinnaksi, laskin tuossa. Halvin jauheliha taitaa olla 2,08 e/400 g Prisman sikanauta. Sama hinta Lidlissä.
Meinaatko, että mikään muu siinä laatikossa ei maksa mitään koska ainekset ovat jo valmiiksi kotona...?
No älkää ostako. Miksi siitä pitää vetää herne nenään, jos joku haluaa myydä ja joku toinen ostaa kalliilla paskaa?
Pitäisiköhän alkaa itsekin tekemään makaronilaatikkoa myyntiin...
Miksi katkerat mammat eivät myy omaa makaronilaatikkoaan vaikkapa 70 euroa kilolta, ettei tarvitse täällä kitistä, että yrittäjä tekee bisnestä elääkseen ja se on kuviaan Aijaassa jakavalle turhakkeelle hinnaltaan aivan liikaa?
T: kokki evp
Tuossahan on kilossa ainakin 6 normaalia ruoka-annosta. Ei taida ravintolasta saada sillä hinnalla 6:lle aterioita.
Niin, ja kyllä siihen laatikon tekoon tarvitaan tilat ja sähköä ja henkilökuntaa ja kuljetusta ja voittoakin pitäisi jäädä ym. Ei oikein voi verrata hintaa kotona tehtyyn.
Juu, näitä kotiruuan myyjiä nyt riittää kun yrittäjät yrittävät selvitä. Ei köyhällä ole varaa, kyllä köyhä nöyrästi itse kokkaa laatikkonsa parilla eurolla. Ne on ne rikkaat, jotka noita voi ostella ja tukea yrittäjyyttä.
Vierailija kirjoitti:
Ensin valitetaan kun yrittäjät itkevät kun asiakkaat katoavat. Nyt kun yrittäjä yrittää pitää työntekijänsä töissä ja ravintolansa pystyssä, niin nillittäjän hinnasta. Mikään ei kelpaa?
Pysyykö ravintola pystyssä, jos yrittäjän myymät ylihintaiset makaronilaatikot eivät mene kaupaksi? Olen käynyt kansiksesta vain perusteet, mutta tietääkseni tuotteen hintaa ei kannata valita sen mukaan mitkä ovat omat kulut
Tee itse jos on liian kallista sinulle. Valitatko normaalistikin siitä että ravintolaruoka maksaa enemmän kuin itse tehty?