Huomasin että hengenahdistusta aiheuttavat ruuat sisälsivät kaikki tätä säilöntäainetta. Jätin sen pois ja tulokset olivat huimat.
E211
Natriumbentsoaatti
On lähes kaikkialla, mutta löytyy kyllä ruokia joita voi syödä.
Tässä lista haitoista (hugestonespa.com/news/sodium-benzoate-side-effect)
infektio, hengitysteiden sairauksien, keskushermoston sairaus, häiriö imunestejärjestelmän, hematologinen sairaus, ravinto häiriö ja oksentelu. Muita haittavaikutuksia ovat: aivoödeeman, kouristuksia, metabolinen asidoosi, verisuonisairaus, muuttaa psyykkisen tilan, anemia, sydämen sairaus, häiriö pintaan, kuume, hyperammonemia, hyperglykemia, hypokalemia, hypotensio, mielenterveyden häiriöt, ja munuaissairaus
Varsinkin nyt, on syytä tiedostaa miten kehon immuniteettiä voi parantaa. Jättämällä tämän pois.
Kommentit (13)
Luultavasti tuotteet joissa on E211:stä, ovat kaikki aikamoista tuubaa ilman tätä ainettakin.
Sinun täytyy itse todeta, toimiiko se sinulla myös. Ei minun tulokset ole siirrettävissä muille.
=)
Valitettavasti.
Missä ruuissa tämmöistä sitten on ollut?
Paras kun valitsee tuotteita, joissa ei ole e-koodeja ollenkaan.
Missä ruuissa sitä on, missä ei?
Ja mitä ne huimat tulokset oli? Jos olet allerginen?
Löytyy myös ihonhoitotuotteista.
Shampoista yms.
Sitä on kaikessa, limut, karkit, sinapit, mehut, keksit, lihat, makkarat etc etc etc
Minä en voi syödä mitään missä on E621, saan siitä sydämen tykytystä ja kasvot alkaa punoittamaan. Kyllä meni kauan hoksata miksi tiettyjen ruokien syönnin jälkeen saan noita oireita. Nykyään vältän kaikkia lisäaineita, nehän ovat ihan turhia. Miksi ihmiset suostuvat syömään lisäainemoskaa?
Vieläkö natriumglutamaattia saa lisätä ruokiin. Missä sitä käytetään?
Leikkeissä makkaroissa kastikkeissa
Tulokset: Ei enää ahdistanut hengitystä
Vierailija kirjoitti:
Tulokset: Ei enää ahdistanut hengitystä
Mä luin ensin, että ei enää aiheuttanut hengitystä...
Niin mitkä ne huimat tulokset olivat?