Kylmä kastike lämminsavulohelle?
Aina tullut laitettua turkkilaista jogurttia, hunajaa, suolaa, sitruunaa, pippuria ja tilliä mutta onko av-mammoilla muita hyväksi todettuja ideoita?
Kommentit (46)
Purkillinen kapriksia purkilliseen kermaviiliä.
Sopii niin kalalle, kinkulle kuin laatikoillekin.
Savulohi on ihan riittävän rasvasta ilman lihottavia soosseja.
Suomalaisten, etenkin naisten olisi aiheellista unohtaa kastikkeet ja muut pyrstöä levittävät syömiset.
Mäkin teen tuon tapaisen aina ap.
Se sopii mielestäni parhaiten
Ja kolmoselle mukavampaa illan jatkoa😅
Joo, en minäkään mitään kastikkeita lämminsavulohen kanssa kaipaa. On niin tuhtia muutenkin.
Kermaviiliin kuivattua tilliä, sinappia, pestoa, sitruunamehua, mustapippuria ja suolaa.
Kermaviiliin (itse käytän kevyt) sinappia, sitruunamehua, reilusti tuoretta tilliä, suolaa, ripaus sokeria ja mustapippuria.
Vierailija kirjoitti:
Joo, en minäkään mitään kastikkeita lämminsavulohen kanssa kaipaa. On niin tuhtia muutenkin.
Tuhtia? Kala?
Heinzin tartarkastike käy minkä kanssa vaan.
Tsatsiki. Kermaviili, tsatsiki-dippijauhepussi, kurkkua pikku pikku kuutioina tai raasteena, valkosipulia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo, en minäkään mitään kastikkeita lämminsavulohen kanssa kaipaa. On niin tuhtia muutenkin.
Tuhtia? Kala?
Onhan lohi tosi rasvaista.
^ No se lämminsavulohi jota minä olen syönyt on ollut erittäin rasvaista ja siinä on lohen oma maku.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo, en minäkään mitään kastikkeita lämminsavulohen kanssa kaipaa. On niin tuhtia muutenkin.
Tuhtia? Kala?
No, suolaista ja rasvaisena kalana suht korkeaenergistä.
Eri
Ensin lohi myydään kokonaisena, sitten fileenä, sitten graavina, sitten lämminsavuna, sitten kylmäsavuna, sitten lohisalaattina... Ja aina niin tuoreena.
Onko lämminsavulohi sama kuin savulohi, joka on kypsennetty?
Vastapyydettynä kylmästä puhtaasta vedestä voi syödä jopa raakana.
Vierailija kirjoitti:
Heinzin tartarkastike käy minkä kanssa vaan.
Vilkaisepa ainesosaluetteloa.
Vierailija kirjoitti:
Vastapyydettynä kylmästä puhtaasta vedestä voi syödä jopa raakana.
Ei ainakaan makeasta vedestä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Heinzin tartarkastike käy minkä kanssa vaan.
Vilkaisepa ainesosaluetteloa.
miksi ihmeessä? En ole mikään lisäainenatsi ja purkkien kyylääjä. Maku ratkaisee minulla. Vai olisko palmuöljyä taas. :DD
Vierailija kirjoitti:
Savulohi on ihan riittävän rasvasta ilman lihottavia soosseja.
Suomalaisten, etenkin naisten olisi aiheellista unohtaa kastikkeet ja muut pyrstöä levittävät syömiset.
16 lihavaa naista luki n. vartissa tekstini.
Vinaigrette siten, että vesi on korvattu sokeroimattomalla täystyrnimehulla.