Uusavuton kysyy: voiko 4 päivää jääkaapissa ollutta lasagnea vielä syödä?
Tein lasagnen tiistaina ja se on ollut siitä asti jääkaapissa.
Kommentit (11)
Näkemättä ja haistamatta paha sanoa varmaksi, mutta todennäköisesti ok.
Haista sitä! Jos ei haise, niin syö. Tuskin se sitten maistuukaan pahalle.
Jos on tarpeeksi kylmä jääkaappi, ni mikä jottei, kunhan lämmität sen kunnolla.
Jos ne näyttää ja haisee normaalilta niin voi syödä.
Yleensä pilaantuneen ruoan tunnistaa viimeistään mausta.
Katso, haista ja jos vaikuttaa ihan ok.lta niin maista.
Se on säilytetty oikein ja laitettu heti jääkaappiin kun se on jäähtynyt valmistuksen jälkeen, ja tietysti ettei sitä koko vuokaa ole lämmitetty tässä välissä. Hajusta ja mausta kyllä huomaa, jos se on pilaantunut.
On ihan ok. Vain jo valmiiksi hieman elähtäneistä aineista valmistettu ruoka menee tuossa ajassa piloille.
Hyyyyvin harvoin tulee ruikulia vanhoista ruuista. Syön ihan säännöllisesti vanhaksimenneitä ruokia eikä vatsa juuri ikinä valita. Huom. selvennykseksi en ole roskisdyykkari jos joku sitä mietti :D
Voisin syödä.