Mikä lihankorvike on teistä paras?
En ole vegaani tai vege vaan syön kasvissafkaa siinä missä eläinperäistäkin. Tofu (kiinteä ei silken) ja quorn on lempparit - ihan superhyviä etenki wokeissa! Mitä lihankorvikkeita te ootte kokeilleet ja käytätte?
Kommentit (57)
Vaimolle on kelvannut kaloriton prinssinakki jo pitkään. Ei ole kertakäyttöinen. Vastustamme kertakäyttökulttuuria.
Mulla on sama asenne! Ei tarvi alkaa vegaaniksi vaan syön ihan KAIKKEA niin vegeä kuin muuta ihan vaan daily basis. Tykkään nyhtiksestä ja tofusta mutta kumpikin pitää maustaa kunnolla tai maistuu sukilta.
Rapeaksi paistettu siannahka, ei ole lihaa.
Soijarouhe on halpaa ja käy moneen ruokaan
Enpä ole koskaan kaivannut lihankorviketta. Lihaa olen syönyt viimeksi 23 vuotta sitten, sen jälkeen ihan vain muita ruokia.
Vierailija kirjoitti:
Lauantaimakkara on hyvä lihankorvike joka on valmistettu vehnäjauhoista.
Lauantaimakkarassa, niin kuin ei missään muussakaan makkarassa ole vehnäjauhoa.
Kylmäsavutofua käytän toisinaan. Mies tekee itse seitania, se on hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Lauantaimakkara on hyvä lihankorvike joka on valmistettu vehnäjauhoista.
Paitsi että siinä ei edes ole vehnäjauhoa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lauantaimakkara on hyvä lihankorvike joka on valmistettu vehnäjauhoista.
Lauantaimakkarassa, niin kuin ei missään muussakaan makkarassa ole vehnäjauhoa.
Totta. Sisältää perunatärkkelystä.
Palkokasviallergikkona voin syödä vain guornia ja seitania. Vaikea sanoa mikä on paras kun ruoanlaitossahan se riippuu mihin ruokaan sitä käyttää ja mitä sillä korvaa.
Harmi kun hyvä ketju trollataan. Omia suosikkeja on quorn, seitan ja oumph!
Vierailija kirjoitti:
Harmi kun hyvä ketju trollataan. Omia suosikkeja on quorn, seitan ja oumph!
Trollataan???
Lauantaimakkara on hyvä lihankorvike joka on valmistettu vehnäjauhoista.