Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten muuten valmistaa parsakaalta kuin höyryttämällä/keittämällä tai paistamalla?

Vierailija
03.05.2019 |

Gratiinikin jo vähän kyllästyttää. Millaisia lisukkeita tai gratiinin tyylisiä vuokaruokia parsakaalista valmistatte?

Kommentit (61)

Vierailija
1/61 |
03.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana mustapippurilla, suolalla ja balsamicolla maustettuna. 

Vierailija
2/61 |
03.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissa paistettuna, pintaan öljyä, suolaa ja mustapippuria

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/61 |
03.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uuniin öljyn ja parmesaanin kera

Vierailija
4/61 |
03.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osana wokkia

Vierailija
5/61 |
03.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
6/61 |
03.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sitä pitäisi syödä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Chicken Divan (Amerikkalainen kana-parsakaalivuoka):

https://carlsbadcravings.com/chicken-divan/

Vierailija
8/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko jossain kaupassa pakasteparsakaali muka alle euron kilo?

Poika joskus laski että parsakaalissa on hyötysuhde kaikkein paras:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
10/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lorauta kulhoon puoli desiä oliiviöljyjä, lisää suolaa, purista joukkoon pari kolme valkosipulinkynttä. Sekoita. Lisää pilkotut parsakaalin kukinnot ja sekoita. Paahda uunissa +175 asteessa 15-20 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oliko jossain kaupassa pakasteparsakaali muka alle euron kilo?

Poika joskus laski että parsakaalissa on hyötysuhde kaikkein paras:)

En ole nähnyt. Alle kahdella eurolla kilo olen nähnyt Prisman pakastealtaassa, mutta alle eurolla en. Lidlistä en ole käynyt katsomassa.

Vierailija
12/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parsakaalia. Ei parsakaalta.

Vierailija
14/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen siitä smutsiettia piimän ja homejuuston keralla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sitä pitäisi syödä?

Etkö pidä?

Vierailija
16/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

älkää hyvät ihmiset panko öljyä uuniruokaan, se aiheuttaa syöpää

Vierailija
17/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

älkää hyvät ihmiset panko öljyä uuniruokaan, se aiheuttaa syöpää

Ei sitä polttaa tarvitse ja mikä ei aiheuttaisi. Tiedän monta jotka eivät tasan ole parsakaalia poltetulla öljyllä syönyt ja syömään ovat kuolleet.

Vierailija
18/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut öljyt eivät kestä kuumennusta, toiset kestää. Kannattaa tutustua aiheeseen.

Vierailija
19/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sitä pitäisi syödä?

Erittäin terveellistä!

Vierailija
20/61 |
04.05.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön parsakaalta joka päivä, välillä panen vain mikroon muutamaksi minuutiksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä kaksi