Kerro risottovinkkisi! Löysin kaapista kokonaisen paketin risottoriisiä joka on kyllä jo vanhentunutta mutta
ei tuollainen avaamaton kuivatuote miksikään mene. Mutta haluan käyttää pois. Millaisia siis olette tehneet muut?
Kommentit (19)
Blå bandin valmis risottopussi on ihan parasta! Paistat vain broilerinsuikaleet ja lisäät pussin ja vettä ja avot!
Kohta tulee aidon risoton nimeen vannovat haukkumaan ja kuinka hyi hyi ja missä valkoviini, mutta on oikeasti hyvää!
Kiehautan herneitä öljy ja voi liemessä.
Parsarisotto. Hellapoliisin ohjeella.
Vierailija kirjoitti:
Blå bandin valmis risottopussi on ihan parasta! Paistat vain broilerinsuikaleet ja lisäät pussin ja vettä ja avot!
Kohta tulee aidon risoton nimeen vannovat haukkumaan ja kuinka hyi hyi ja missä valkoviini, mutta on oikeasti hyvää!
Jos mulla on kaapissa paketti aitoa risottiriisiä, en kai mene ostamaan kaupasta sen lisäksi jotain valmisrisottopussia?! Mauste/makuvaihtoehtoja hain, itsellä pyörii mielessä esim. pakasteherneet tai jotain vastaavaa. Tuo kirsikkatomaatti kuulostaa kokeilun arvoiselta.
Ihan perus risotto on kyllä hyvää, tietty juustolla.
Vierailija kirjoitti:
Ihan perus risotto on kyllä hyvää, tietty juustolla.
Toki Parmesania täytyy olla.
Oliskohan ollu soppa365 tai glorin ruoka ja viini -lehden punaviinirisoton ohje. Timjamilla ja parmesaanilla maustetaan. Suosittelen!
Sitruunarisotto on aivan sairaan hyvää esim lohen lisukkeena, perusrisoton ohjeella, maustetaan sitruunakuoriraasteella ja sitruunamehulla, risottoon käytän aina voita, parmesaania ja valkoviiniä.
Tähän aikaan vuodesta ilman muuta parsarisottoa! Helppo ohje esim. tämä https://www.instagram.com/p/BwU49MsBBXr/ Itse lisään ensimmäiseksi nesteeksi pari desiä valkoviiniä, loput sitten kasvislientä.
Ja punajuuri-aura tai punajuuri-vuohenjuusto risotto 🤤
Avokadorisotto, olikohan Pirkan ohje.
Parmesaanirouhetta, valkoviiniä loraus ja ehkä sieniä tai tuoretta parsaa, lopuksi vaahdotettua kermaa.
Oikeaoppisesti risoton kuuluu olla löysää, puuromaista. Kermavaahdolla saa siihen hyvän rakenteen. Tämä on jonkun huippukokin reseptistä. Maitotuotteiden ystävänä tykkään itse tästä todella paljon.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Ja kiitos muuten kaikille vastanneille! Eiköhän näillä ohjeilla saada paketti käytettyä pois jos toinenkin :)
Mitä kaapista löytyy -risotto. Eli höystät sen kaappilöydöillä, öljyä ja mausteet. Meillä tuli pakastevihanneksilla ja kanasuikaleilla höystettyä kaapista löytyy -menetelmällä.
Kuullota sipulihake ja riisi oliiviöljyssä. Lisää Valkoviiniä n 2dl, kiehauta. Lisää kiehuvaa lihalientä tai kasvislientä (itse tehtyä totta kai n 1 L)) kauhallinen kerrallaan ja sekoita riisiä kunnes al dente. Lisäâ parmesania ja lopuksi nokare pari voita ja lehtipersiljaa.
Tämä siis perusrisotto. Lisätä voit esim herneitä, sieniä, mitä haluat ja keksit.
Vierailija kirjoitti:
Kuullota sipulihake ja riisi oliiviöljyssä. Lisää Valkoviiniä n 2dl, kiehauta. Lisää kiehuvaa lihalientä tai kasvislientä (itse tehtyä totta kai n 1 L)) kauhallinen kerrallaan ja sekoita riisiä kunnes al dente. Lisäâ parmesania ja lopuksi nokare pari voita ja lehtipersiljaa.
Tämä siis perusrisotto. Lisätä voit esim herneitä, sieniä, mitä haluat ja keksit.
Lisäya efellisen kirjoittajalta: älä tee vanhasta, voi olla hometta!
Voissa, öljyssä, suolassa kirsikkatomaatteja+basilikaa.