Ostin eilen gluteenittoman kääretortun hintaan 8,99€
Ja se oli homeessa. Laitoin palautetta kauppaan. Saankohan hyvityksen?
Kommentit (112)
No hyi hevletti, mites oli parasta ennen päiväys?
Se olisi ilman muuta pitänyt palauttaa takaisin kauppaan.
Miksi joku maksaa kääretortusta noin paljon! Maailman helpoin leivonnainen tehdä ja vielä ilman gluteenia. No ei se ole tyhmä joka pyytää.
Saan kuulemma rahat takaisin. Päiväys oli 8.4 en huomannut sitä ostaessa koska ei ollut mitään punaista lappua ja oli tuoreiden hyllyssä. Kääretorttu on tallessa, samoin kuitti.
Vierailija kirjoitti:
Miksi joku maksaa kääretortusta noin paljon! Maailman helpoin leivonnainen tehdä ja vielä ilman gluteenia. No ei se ole tyhmä joka pyytää.
Koska en osaa leipoa mitään itse. Kaikki mitä leivon menee pilalle.
Kaikilla ei ole aikaa leipoa. Aika on monelle merkittävin niukkuushyödyke.
Vierailija kirjoitti:
Kaikilla ei ole aikaa leipoa. Aika on monelle merkittävin niukkuushyödyke.
Hmm, saadaksesi tuon 8,99 euroa sun pitää tehdä keskimäärin tunti töitä. Kääretortun väsääminen ei vie puolta tuntia kauempaa ja maksaa n. 2 €.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaikilla ei ole aikaa leipoa. Aika on monelle merkittävin niukkuushyödyke.
Hmm, saadaksesi tuon 8,99 euroa sun pitää tehdä keskimäärin tunti töitä. Kääretortun väsääminen ei vie puolta tuntia kauempaa ja maksaa n. 2 €.
Laitoin jo tuonne etten osaa leipoa yhtään mitään, en edes mitään helppoa vaan kaikki menee pieleen niin helpointa on ostaa valmiina.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaikilla ei ole aikaa leipoa. Aika on monelle merkittävin niukkuushyödyke.
Hmm, saadaksesi tuon 8,99 euroa sun pitää tehdä keskimäärin tunti töitä. Kääretortun väsääminen ei vie puolta tuntia kauempaa ja maksaa n. 2 €.
Laitoin jo tuonne etten osaa leipoa yhtään mitään, en edes mitään helppoa vaan kaikki menee pieleen niin helpointa on ostaa valmiina.
Tuntuu oudolta miten aikuiselle (olettaen, että olet sitä) ihmiselle ohjeiden seuraaminen voi olla niin hankalaa. Jos jostain syystä joskus haluat kokeilla kääretortun tekemistä laitan sulle ohjeet tähän.
-4 munaa
-1.5dl sokeria
Pistät vaikka kattilaan tai muuhun astiaan, mikä vetää pari litraa nestettä. Sähkövatkain sekaan ja pidät paikallaan kymmenen minuuttia.
-1.5dl perunajauhoa
-1.5tl leivinjauhetta
Siivilän läpi työnnät ylläolevan seoksen joukkoon ja sekoitat, vaikka sillä sähkövatkaimella nopeasti sekaisin.
Nyt uuniin ja annat olla kuusi minuuttia uunissa, jonka siis olet etukäteen lämmittänyt 225 asteeseen.
Otat uunista ja kippaat sokeroidun leivinpaperin päälle. Ai niin... sinne uunipellin päälle myös leivinpaperi.
Vatkaat nyt kaksi dl kermaa ja pistät sinne viisi teelusikallista sokeria
Tällä välin torttu on jäähtynyt. Levität siihen haluamaasi hilloa ja sen jälkeen kermavaahto. Rullalle koko hoito ja se on siinä.
Ajattelin laittaa, jos haluat joskus yrittää. Et voi epäonnistua.
Vierailija kirjoitti:
Kaikilla ei ole aikaa leipoa. Aika on monelle merkittävin niukkuushyödyke.
Voi hyvänen aika!
Aikaa on roikkua palstoilla ja töllöttää tosi-TV:tä ja pelata kaiken maailman pelejä, mutta siivota tai leipoa ei ehdi millään.
Kyllä sitä aikaa on juuri siihen mihin haluaakin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaikilla ei ole aikaa leipoa. Aika on monelle merkittävin niukkuushyödyke.
Hmm, saadaksesi tuon 8,99 euroa sun pitää tehdä keskimäärin tunti töitä. Kääretortun väsääminen ei vie puolta tuntia kauempaa ja maksaa n. 2 €.
Laitoin jo tuonne etten osaa leipoa yhtään mitään, en edes mitään helppoa vaan kaikki menee pieleen niin helpointa on ostaa valmiina.
Tuntuu oudolta miten aikuiselle (olettaen, että olet sitä) ihmiselle ohjeiden seuraaminen voi olla niin hankalaa. Jos jostain syystä joskus haluat kokeilla kääretortun tekemistä laitan sulle ohjeet tähän.
-4 munaa
-1.5dl sokeria
Pistät vaikka kattilaan tai muuhun astiaan, mikä vetää pari litraa nestettä. Sähkövatkain sekaan ja pidät paikallaan kymmenen minuuttia.
-1.5dl perunajauhoa
-1.5tl leivinjauhetta
Siivilän läpi työnnät ylläolevan seoksen joukkoon ja sekoitat, vaikka sillä sähkövatkaimella nopeasti sekaisin.
Nyt uuniin ja annat olla kuusi minuuttia uunissa, jonka siis olet etukäteen lämmittänyt 225 asteeseen.
Otat uunista ja kippaat sokeroidun leivinpaperin päälle. Ai niin... sinne uunipellin päälle myös leivinpaperi.
Vatkaat nyt kaksi dl kermaa ja pistät sinne viisi teelusikallista sokeria
Tällä välin torttu on jäähtynyt. Levität siihen haluamaasi hilloa ja sen jälkeen kermavaahto. Rullalle koko hoito ja se on siinä.
Ajattelin laittaa, jos haluat joskus yrittää. Et voi epäonnistua.
Ei onnistu. Uunini on 60-luvulta eikä kovin toimiva. Kiitos vaan reseptistä mutta en viitsi edes yrittää.
Gluteenikammoiset taas paikalla. Jos sinulla ei ole lääkärin diagnosoimaa keliakiaa niin gluteenista ei ole mitään haittaa.
Vierailija kirjoitti:
Kaikilla ei ole aikaa leipoa. Aika on monelle merkittävin niukkuushyödyke.
Kääretortun valmistaminen vie max 15 min. Jos siihen ei ole aikaa, on elämänhallinnassa pahoja puutteita. Aikaa löytyy jos vain viitsii nähdä vaivan.
Vierailija kirjoitti:
Gluteenikammoiset taas paikalla. Jos sinulla ei ole lääkärin diagnosoimaa keliakiaa niin gluteenista ei ole mitään haittaa.
Minulla on keliakia. Ap
Ei yllätä. -Ikävä kyllä. Gluteenittomat tuotteet ovat edelleen usein paljon kalliimpia kuin gluteeniset vaihtoehdot. Ja myös aika moni gluteenittomia tuotteita suosiva joutuu harkitsemaan, että mitä valitsee; jolloin ei aina ole päällimmäisenä gluteenittoman kääretortun ostamien ja niinpä niitä sitten jää kokonaan myymättä, vähäisen kysynnän vuoksi ja varmasti osa saattaa siten jopa ennättää homehtua...
Vierailija kirjoitti:
Ei yllätä. -Ikävä kyllä. Gluteenittomat tuotteet ovat edelleen usein paljon kalliimpia kuin gluteeniset vaihtoehdot. Ja myös aika moni gluteenittomia tuotteita suosiva joutuu harkitsemaan, että mitä valitsee; jolloin ei aina ole päällimmäisenä gluteenittoman kääretortun ostamien ja niinpä niitä sitten jää kokonaan myymättä, vähäisen kysynnän vuoksi ja varmasti osa saattaa siten jopa ennättää homehtua...
Tiedän että ne ovat älyttömän kalliita mutta kun on keliakia, niin ei voi tavallisia syödä. Ap
Vierailija kirjoitti:
Gluteenikammoiset taas paikalla. Jos sinulla ei ole lääkärin diagnosoimaa keliakiaa niin gluteenista ei ole mitään haittaa.
Mielestäni ripuli on aika isokin haitta.
Pitäisi saada.