Ai kamala näitä kotikokkien "kehuttuja" reseptejä
Ruokiin tulee lähinnä valmiita pakasteita ja säilykkeitä purkista. Ei mitään tuoretta.
Näitä reseptejä lukiessa tuntee itsensä innovatiiviseksi gourmet-kokiksi.
Kommentit (544)
Sitähän ne. Heitetään haalealle teflonpannulle rypsiöljyyn lillumaan marinoituja kanasuikaleita, säilykeananaspurkki mehuineen, kolmen juuston kermaa ja aromisuolaa. Sitten kehutaan kuinka on hyvvää ja maistuu koko perheelle tämä herkullinen maailman paras kanakastike.
Vierailija kirjoitti:
Sitähän ne. Heitetään haalealle teflonpannulle rypsiöljyyn lillumaan marinoituja kanasuikaleita, säilykeananaspurkki mehuineen, kolmen juuston kermaa ja aromisuolaa. Sitten kehutaan kuinka on hyvvää ja maistuu koko perheelle tämä herkullinen maailman paras kanakastike.
:D tää oli hauska
Vierailija kirjoitti:
Onnistuin tekemään ison vuoallisen syömäkelvotonta makaronilaatikkoa, kun käytin tällaista herkullista, taivaallisen hyvää, kielen mennessään vievää purkkitonnikalareseptiä. Yök!
Olisit ostanut kunnon tonnikalaa eikä sitä hiutaleiksi jauhettua perkuujätettä.
Voihan sitä omaa itsetuntoa näinkin kohotella. Ehkäpä te voisittekin tähän ketjuun jakaa parempia ruokaohjeita?
Kotikokin klassiset raaka-aineet: purkkitonnikala, herne-maissi-paprika -pakaste, purkkiananas, yrittituorejuusto. Sekä tuo mystinen kolmen juuston kerma, josta en ollut aiemmin edes kuullut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onnistuin tekemään ison vuoallisen syömäkelvotonta makaronilaatikkoa, kun käytin tällaista herkullista, taivaallisen hyvää, kielen mennessään vievää purkkitonnikalareseptiä. Yök!
Olisit ostanut kunnon tonnikalaa eikä sitä hiutaleiksi jauhettua perkuujätettä.
Kaupan kallein Abba albacore öljyssä. Ihan kelvollista sellaisenaan, mutta ruoassa aivan kamalaa.
Totta! Kerran kun teki mieli kinkkukiusausta niin oikein etsimällä sai etsiä netistä reseptiä, johion EI TULE pakasteita. Suomalaiset ovat niin tottuneita käyttämään puolieineksiä ettei edes osata ajatella tuoretta...
Miksi on pakko arvostella muita, sen sijaan että keskittyisi omaan elämään?
Niin missä tällaisia reseptejä sitten on?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitähän ne. Heitetään haalealle teflonpannulle rypsiöljyyn lillumaan marinoituja kanasuikaleita, säilykeananaspurkki mehuineen, kolmen juuston kermaa ja aromisuolaa. Sitten kehutaan kuinka on hyvvää ja maistuu koko perheelle tämä herkullinen maailman paras kanakastike.
:D tää oli hauska
Täh?! Tosi hauska. Heheh.
Vierailija kirjoitti:
Miksi on pakko arvostella muita, sen sijaan että keskittyisi omaan elämään?
Mitä teet tällä palstalla josset halua keskustella muista ihmisistä ja heidän tekemisistään?
Vierailija kirjoitti:
Totta! Kerran kun teki mieli kinkkukiusausta niin oikein etsimällä sai etsiä netistä reseptiä, johion EI TULE pakasteita. Suomalaiset ovat niin tottuneita käyttämään puolieineksiä ettei edes osata ajatella tuoretta...
Tarviitko erikseen ohjeen perunoiden pilkkomiseen?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sitähän ne. Heitetään haalealle teflonpannulle rypsiöljyyn lillumaan marinoituja kanasuikaleita, säilykeananaspurkki mehuineen, kolmen juuston kermaa ja aromisuolaa. Sitten kehutaan kuinka on hyvvää ja maistuu koko perheelle tämä herkullinen maailman paras kanakastike.
:D tää oli hauska
Mutta - ah, niin totta...!
Kermaa käyttää osaamattomat kokit.
Vierailija kirjoitti:
Niin missä tällaisia reseptejä sitten on?
Google-hakutuloksina Kotikokki -reseptit kannattaa yleensä hypätä yli, sekä kaikki ne, joissa on kirjoitettu "zili".
Vierailija kirjoitti:
Totta! Kerran kun teki mieli kinkkukiusausta niin oikein etsimällä sai etsiä netistä reseptiä, johion EI TULE pakasteita. Suomalaiset ovat niin tottuneita käyttämään puolieineksiä ettei edes osata ajatella tuoretta...
Kuinka löytyy kinkkukiusausresepti johon tulee jotain pakasteita.
Vierailija kirjoitti:
Kermaa käyttää osaamattomat kokit.
Annas kermaton kinkkukiusausohje, ei korvikkeita.
Vierailija kirjoitti:
Voihan sitä omaa itsetuntoa näinkin kohotella. Ehkäpä te voisittekin tähän ketjuun jakaa parempia ruokaohjeita?
Ootko ihminen, joka jakaa nettiin keksimänsä reseptin makaronien keittämisestä ja valmiin maustetun tonnikalasäilykkeen lisäämisestä kastikkeeksi vai henkilö, joka tällaista ohjetta tarvitsee?
Vierailija kirjoitti:
Totta! Kerran kun teki mieli kinkkukiusausta niin oikein etsimällä sai etsiä netistä reseptiä, johion EI TULE pakasteita. Suomalaiset ovat niin tottuneita käyttämään puolieineksiä ettei edes osata ajatella tuoretta...
Saamaa etsin juuri viikko sitten! Peruna-sipuli sekoitus tuntui olevan kaikilla käytössä.
Onnistuin tekemään ison vuoallisen syömäkelvotonta makaronilaatikkoa, kun käytin tällaista herkullista, taivaallisen hyvää, kielen mennessään vievää purkkitonnikalareseptiä. Yök!