Miksi karkkipusseissa on eniten pahoja karkkeja?
Niin, eli mikä järki tässä on? Aina kun ostaa jonkun karkkipussin, niitä kaikkein pahimpia on eniten. Miksi? Eikö olisi paljon järkevämpää, että karkkeja jotka on suurimman osan mielestä parhaita, olisi enemmän, niin ehkä niitä pusseja ostettaisiinkin enemmän? Ja siis en oikeasti vaan luule, että niitä pahoja on enemmän vaan kun alkaa laskemaan, niitä oikeasti on kaksi kertaa enemmän kun hyviä karkkeja...täytyy vissiin alkaa syömään pelkästään irtokarkkeja..
Kommentit (6)
Ehkä halvimpia on eniten? Ja useimmat tykkää kalliimmasta? Itekin olen huomannut vähän samaa kui Ap.
Näin se on ja siksi syön nykyään vain irtareita koska niitä saa jo melkein joka kaupasta ja voi itse valita omia lemppareitaan.
Joissain hedelmäkarkkipusseissa, joissa punaiset ja vihreät ovat parhaita ja keltaiset huonoimpia, on yleensä eniten niitä keltaisia ja ja vähiten punaisia. Voi olla, että sitrusmaku tai keltainen väri on halvempi kuin muut maut tai värit.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Psykologista peliä, ne hyvät maistuu paremmilta kun oot vetänyt huonoja nassuun ensiksi.
Aika jännittävä, subjektiiviseen makukokemukseen perustuva väite! Ostan yleensä sellaisen pussin, jossa on maksimissaan yksi huonompi laji ja muut hyviä. Vaikkapa Fazerin Remixissä huonoa on vain se vaahtokarkki.
Sä vaan tykkäät pahoista karkeista.