Lue keskustelun säännöt.
Bravuurisi keittiössä?
Kommentit (8)
Pastat on helppoja, kunhan ainekset on tuoreita ja hyvälaatuisia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kalaruoat on nykyään mun suosikkeja, kun oon onnistunu niissä tosi hyvin. Ja mies muistaa aina kehua tekemääni ruokaa.
Mutta nuo mausteet ja liemikuutio ei tosiaan kuulu karjalanpaistiin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jossain muussa lihapadassa ehkä, mutta ei karjalanpaistissa.
Aiemmin tuli purkkapaistia, vaikka hauduttelin tuntitolkulla. Mausteita en uskalla noin paljon käyttää, kyllä se mulla on vain suola, maustepippuri ja laakerinlehti.
Ruskista lihat. lisää vesi. kiheuta. lisää vihannekset. kiehauta. lisää mausteet (lihaliemikuutio/pippuri/paprikajauhe/oregano/suola/yrtttimauste)
Kiehauta. lisää sipuli, porkkana. Kiehauta.
Laita uuniin, anna hautua pari tuntia.