Lue keskustelun säännöt.
Kertokaapa huippukokkien viisauksia/ohjeita, jotka ei pidä paikkaansa
09.01.2019 |
Jauhelihan paistaminen lämpimänä. Paistotestissä (en nyt muista missä lehdessä ja koska) ei huomattu eroa otettiinko jauheliha lämpimään puoli tuntia ennen paistamista vai paistettiinko kylmänä. Maussa ei ollut eroa. Itseasiassa joidenkin mielestä kylmänä paistettu oli parempaa.
Kommentit (2)
Pihvin pintaan ennen paistamista lisätty suola valuttaa nesteet ulos.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kari-aihinen-varoittaa-vanha…
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kokit testasivat jauhelihan paistamisen – yllätystulos:
https://www.iltalehti.fi/pippuri/a/2015090120281338
Professori tyrmää vanhat opit – liha kannattaa heittää pannulle suoraan jääkaapista:
https://yle.fi/uutiset/3-7760717