Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumpaako suosittelet mausteeksi?

Vierailija
09.11.2018 |

Käytän satunnaisesti sitruslikööriä ruoanvalmistuksessa. Ostaisinko Limoncelloa vaiko Cointreauta. Muuten en nauti alkoholia.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
09.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen masinolia.

Vierailija
2/7 |
09.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Opettele ryyppäämään niin ei tartte noita ruokaan kaadella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
09.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Cointreau on parempi mausteena.

Vierailija
4/7 |
09.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan erimakuisia. Limoncello vahvasti sitrusmainen kun taas cointreau appelsiininen ja makea.

Vierailija
5/7 |
09.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiinalaistyylinen ruoka oikein rakastaa Cointreauta! 😍

Vierailija
6/7 |
09.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on kirjaimellisesti ihan makuasia. Triple Sec on muuten halvempi mutta ihan saman laatuinen korvaaja Cointreaulle.

Sillä alkoholipitoisuudella ei ole mitään väliä, jos ruoka kuumennetaan yli 78 asteiseksi. Silloin kaikki etanoli höyrystyy pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
09.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä se sika - ansaitset parempaa!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi kaksi