Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Syön kermaviiliä suoraan purkista. Olenko ainoa?

Vierailija
12.10.2018 |

Syön kermaviiliä suoraan purkista, siinä missä toiset syövät proteiinirahkaa tai jogurttia. Onko muita vai olenko yksin tässä asiassa?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos käytät lusikkaa, et ole ainoa.

Vierailija
2/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No et oo ainoo... 😋

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä myös syön. Joskus vaihtelun vuoksi laitan lautaselle, mutta yleensä syön suoraan purkista.

Vierailija
4/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei tulisi mieleenkään laittaa mihinkään kippoon ja tehdä turhaa tiskiä. Tietenkin se syödään suoraan purkista niin kuin muutkin viilit.

Vierailija
5/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä syön usein smetanaa aamupalaksi.

Vierailija
6/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan parasta! Tulee lapsuus mieleen, kun kesällä mökillä syötiin kermaviiliä. Silloin laitoin sokeria päälle, enää en.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok. hyvä juttu, luulin että muut käyttävän sitä ainoastaan ruuanlaittoon/leivontaan. :)

Vierailija
8/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön! Välillä kylläkin kevytkermaviiliä purkista, jos rasva rupeaa hirvittämään.

Varhaisissa muistikuvissa on mummun päivittäin tekemä viili naapurin lehmien maidosta, jossa ei rasvattomuutta eikä pastörointia eikä homogenointia tunnettu. Viili tehtiin lasikulhoihin. Päälle pantiin kyytipojaksi talkkunaa ja sokeria. Ei muuten tuolloin vielä oltu sairaan ylipainoisia eikä laktoosi-intolerantteja. Ja saisiko naapurilta enää edes ostaa tuollaista viranomaisten epäilemää lehmänmaitoa, jos lehmänaapuri olisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et ole. Pirkan kevytkermaviili on mielestäni paras, siinä on kivan sileä koostumus. Toki täysrasvaisetkin hyviä. Joskus saatan myös tehdä kermaviiliin dipin ja syödä sen lusikalla. Mitä sitä sipsiä muodon vuoksi mättämään, kun oikeasti haluaa vain sitä dippiä. Alkoikin tehdä mieli kermaviiliä.

Vierailija
10/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaviiliä sokerikuorrutuksella purkista lusikalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
12.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No et oo ainoo... 😋

Jatkan vielä, että nuorena oli oikein himo kermaviiliin, ja ahneena vetelin purkit tyhjiksi. Vieläkin on suurinta herkkua kyllä, ei minusta toi smetana ole niin hyvää raakana.

Kermaviilissä on se ihana happamuus.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän yhdeksän