Syön kermaviiliä suoraan purkista. Olenko ainoa?
Syön kermaviiliä suoraan purkista, siinä missä toiset syövät proteiinirahkaa tai jogurttia. Onko muita vai olenko yksin tässä asiassa?
Kommentit (11)
Minä myös syön. Joskus vaihtelun vuoksi laitan lautaselle, mutta yleensä syön suoraan purkista.
No ei tulisi mieleenkään laittaa mihinkään kippoon ja tehdä turhaa tiskiä. Tietenkin se syödään suoraan purkista niin kuin muutkin viilit.
Mä syön usein smetanaa aamupalaksi.
Ihan parasta! Tulee lapsuus mieleen, kun kesällä mökillä syötiin kermaviiliä. Silloin laitoin sokeria päälle, enää en.
Ok. hyvä juttu, luulin että muut käyttävän sitä ainoastaan ruuanlaittoon/leivontaan. :)
Syön! Välillä kylläkin kevytkermaviiliä purkista, jos rasva rupeaa hirvittämään.
Varhaisissa muistikuvissa on mummun päivittäin tekemä viili naapurin lehmien maidosta, jossa ei rasvattomuutta eikä pastörointia eikä homogenointia tunnettu. Viili tehtiin lasikulhoihin. Päälle pantiin kyytipojaksi talkkunaa ja sokeria. Ei muuten tuolloin vielä oltu sairaan ylipainoisia eikä laktoosi-intolerantteja. Ja saisiko naapurilta enää edes ostaa tuollaista viranomaisten epäilemää lehmänmaitoa, jos lehmänaapuri olisi.
Et ole. Pirkan kevytkermaviili on mielestäni paras, siinä on kivan sileä koostumus. Toki täysrasvaisetkin hyviä. Joskus saatan myös tehdä kermaviiliin dipin ja syödä sen lusikalla. Mitä sitä sipsiä muodon vuoksi mättämään, kun oikeasti haluaa vain sitä dippiä. Alkoikin tehdä mieli kermaviiliä.
Kermaviiliä sokerikuorrutuksella purkista lusikalla.
Vierailija kirjoitti:
No et oo ainoo... 😋
Jatkan vielä, että nuorena oli oikein himo kermaviiliin, ja ahneena vetelin purkit tyhjiksi. Vieläkin on suurinta herkkua kyllä, ei minusta toi smetana ole niin hyvää raakana.
Kermaviilissä on se ihana happamuus.
Jos käytät lusikkaa, et ole ainoa.