Keitin eilen makaronia, unohtui yöksi kattilaan. Söisitkö vai heittäisitkö roskiin?
Kommentit (20)
Vierailija kirjoitti:
Söisin ja olen syönyt.
Ei tullut oireita?
Roskiin jo senkin takia, että kuivuu kattilaan eikä maistu enää hyvältä. Makaroni ei paljoa maksa.
Heittäisin suosiolla roskiin. Jo muutaman tunnin kattilassa seissyt makaroni muuttuu ällöttäväksi kiinteäksi löllöksi. Makaronipussi ei niin montaa senttiä maksa että menisin kattilallisesta makaronia vararikkoon.
En söisi vaan heittäisin roskiin.
Kompostoriin tai koirille menisi. Kattilallinen makaronia, maksaa ehkä 10 senttiä. Ei ole ihan niin tiukkaa rahasta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Söisin ja olen syönyt.
Ei tullut oireita?
Mitä oireita pitäisi tulla? Sehän on vain kosteaa vehnäjauhoa kuten leipäkin.
Jos jääkaapissa niin sitten ehkä voisin syödä mutta pöydälle yöksi jääneen heittäisin suosiolla roskiin.
Roskiin menisi. Vastenmielistä syödä lämpimässä seisonutta ruokaa vaikka siitä ei sairaaksi välttämättä tulisikaan.
Paista pannulla vaikka makkaranpalojen kanssa. Super-epäterveellistä. Tai käytä johonkin uunivuokaan.
Aistit kertovat parhaiten. Söisin jos vaikuttaa syötävältä (eikä varmasti mene miksikään yhdessä yössä).
Kuumentaisin pannulla. Eihän jauhomössö pilaannut yhdessä yössä.
En tähän aikaan söisi muutenkaan makaronia, tuntuu luonnottomalta. Eikä se enää ainakaan parane jos pistää nyt jääkaappiin odottamaan lounasta. Mutta jos on syötävä koostumus vielä niin syö pois. Jos on ällönnäköistä niin roskiin.
En söisi. Pilaantuu nopeasti vaikka ei uskoisi. Samoin riisi.
Voisin oikeastaan syödä juuri pienen ruokamyrkytyksen toivossa jos työ on ankeaa... toisaalta oireet osaisi nyt varmasti osua sitten vasta viikonlopulle. Roskiin
Eikä pilaannu. Mikroon ja jotain maustetta-oletan että on nälkä.
Haluan ehdottamasti tietää söikö ap lopulta makaroninsa vai ei? Ethän jätä loppua avoinaiseksi, ansaitsemme tietää. :)
Vierailija kirjoitti:
Haluan ehdottamasti tietää söikö ap lopulta makaroninsa vai ei? Ethän jätä loppua avoinaiseksi, ansaitsemme tietää. :)
Itseasiassa söin. Pannulla paistoin lihapullien kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Voisin oikeastaan syödä juuri pienen ruokamyrkytyksen toivossa jos työ on ankeaa... toisaalta oireet osaisi nyt varmasti osua sitten vasta viikonlopulle. Roskiin
Höhö, joku suunnittelee vapaapäivää töistä. 🙈
Kannattaa heittää roskiin. Kuivaruoissa kuten makaroneissa on huonolla tuurilla ja hyvin mahdollisesti luonnossa yleisiä Bacillus cereus -bakteerin itiöitä jotka eivät kuole keitossa tai makaronin valmistuksessa mutta heräävät hitaasti jäähtyvässä ja jäähdyttämättömässä ruoadsa. Osa niistä voi tuottaa lisääntyessään ruokaan bakreerimyrkkyä, joka ei häviä millään kuumennuksellakaan. Se voi aiheuttaa myös kuoleman. Liiallista riskinottoa halvan makaronin takia, venäläistä rulettia... Toki ei niitä aina ole, mutta kertakin, kun on, on riittänyt monelle hengenmenoksi. Koskee myös riisiä.
Roskiin