Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten v-itussa mehevä kinkkikana tehdään??

Vierailija
26.09.2018 |

???

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sun pitää ostaa jostain kinkkikaupasta sitä mureuttajaa, se on jotain entsyymiä, jota ne käyttää lihaan.

Vierailija
2/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tietokonetta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö sinulla oikasti ole yhtään kinkkikeittokirjaa?!

Vierailija
4/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en tajua näitä ruokaohjeiden kyselijöitä täällä.

Menkää sinne internettiin,se on täynnä kaikenlaisia ruokaohjeita,ei tarvitse täällä kysellä!

Ja muutenkin tuollaiset avaukset jossa on vaan otsikko on persiistä!

Vierailija
5/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä en tajua näitä ruokaohjeiden kyselijöitä täällä.

Menkää sinne internettiin,se on täynnä kaikenlaisia ruokaohjeita,ei tarvitse täällä kysellä!

Ja muutenkin tuollaiset avaukset jossa on vaan otsikko on persiistä!

Kiukuti kiukuti.

Vierailija
6/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkasin äsken kinkykanaa. Nuolin koko kanan, lopuksi työnnyin sisään ja laukesin sinne kanaan. Jouduin syömään yksin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liittyyyks tää joteenkin oliiviöjyyn?

Vierailija
8/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokasooda mureuttaa lihan, sitä ilmeisesti käytetään kiinalaisissa ravintoloissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuskin vitussa kuitenkaan.

Vierailija
10/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitään ruokasoodaa tai entsymejä käytä kiinalaiset!)) Mutta lihat,kanat ja kalat pyöritetään monasti ensin maissijauhossa ennen paistamista..ja ne käyttää puhdasta glutamaattia makua antamaan. Eli kidemäisenä, siis puhdasta E621 lisäainetta. Aromivahvenne. Mistä syystä joillekin tulee ns.kinkkiruoka päänsärky..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitään ruokasoodaa tai entsymejä käytä kiinalaiset!)) Mutta lihat,kanat ja kalat pyöritetään monasti ensin maissijauhossa ennen paistamista..ja ne käyttää puhdasta glutamaattia makua antamaan. Eli kidemäisenä, siis puhdasta E621 lisäainetta. Aromivahvenne. Mistä syystä joillekin tulee ns.kinkkiruoka päänsärky..

Kylläpä hyvinkin. Ei ehkä paikan päällä Kiinassa, mutta kuuleman mukaan näissä takeaway-kiinalaisissa kylläkin. Muita vaihtoehtoja ovat esim. etikka ja ananasmehu. Olen itsekin testannut ruokasoodankikan, ja tulos oli ihan kinkkisafkaa vastaava.

Maissijauho ja glutamaatti eivät tee lihan rakenteelle mitään, maissijauho ainoastaan tuo sen "limaisen"/kiiltävän pinnan ja glutamaatti maun. Näitäkin olen kotikeittiössä testannut.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme seitsemän