Miten v-itussa mehevä kinkkikana tehdään??
Kommentit (11)
Eikö sinulla oikasti ole yhtään kinkkikeittokirjaa?!
Mä en tajua näitä ruokaohjeiden kyselijöitä täällä.
Menkää sinne internettiin,se on täynnä kaikenlaisia ruokaohjeita,ei tarvitse täällä kysellä!
Ja muutenkin tuollaiset avaukset jossa on vaan otsikko on persiistä!
Vierailija kirjoitti:
Mä en tajua näitä ruokaohjeiden kyselijöitä täällä.
Menkää sinne internettiin,se on täynnä kaikenlaisia ruokaohjeita,ei tarvitse täällä kysellä!
Ja muutenkin tuollaiset avaukset jossa on vaan otsikko on persiistä!
Kiukuti kiukuti.
Kokkasin äsken kinkykanaa. Nuolin koko kanan, lopuksi työnnyin sisään ja laukesin sinne kanaan. Jouduin syömään yksin.
Liittyyyks tää joteenkin oliiviöjyyn?
Ruokasooda mureuttaa lihan, sitä ilmeisesti käytetään kiinalaisissa ravintoloissa.
Mitään ruokasoodaa tai entsymejä käytä kiinalaiset!)) Mutta lihat,kanat ja kalat pyöritetään monasti ensin maissijauhossa ennen paistamista..ja ne käyttää puhdasta glutamaattia makua antamaan. Eli kidemäisenä, siis puhdasta E621 lisäainetta. Aromivahvenne. Mistä syystä joillekin tulee ns.kinkkiruoka päänsärky..
Vierailija kirjoitti:
Mitään ruokasoodaa tai entsymejä käytä kiinalaiset!)) Mutta lihat,kanat ja kalat pyöritetään monasti ensin maissijauhossa ennen paistamista..ja ne käyttää puhdasta glutamaattia makua antamaan. Eli kidemäisenä, siis puhdasta E621 lisäainetta. Aromivahvenne. Mistä syystä joillekin tulee ns.kinkkiruoka päänsärky..
Kylläpä hyvinkin. Ei ehkä paikan päällä Kiinassa, mutta kuuleman mukaan näissä takeaway-kiinalaisissa kylläkin. Muita vaihtoehtoja ovat esim. etikka ja ananasmehu. Olen itsekin testannut ruokasoodankikan, ja tulos oli ihan kinkkisafkaa vastaava.
Maissijauho ja glutamaatti eivät tee lihan rakenteelle mitään, maissijauho ainoastaan tuo sen "limaisen"/kiiltävän pinnan ja glutamaatti maun. Näitäkin olen kotikeittiössä testannut.
Sun pitää ostaa jostain kinkkikaupasta sitä mureuttajaa, se on jotain entsyymiä, jota ne käyttää lihaan.